ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΝΑΤΟΣ... ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ιδανική λύση για Πρωθυπουργό κοινής αποδοχής θα ήταν ο ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!! Λύση με πολλά πλεονεκτήματα:
1ον- διαθέτει νωπή - νωπότατη και συντριπτική λαϊκή εντολή (το ότι οι εντολείς δεν είναι τώρα γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του ελληνικού κράτους ΔΕΝ έχει καμία σημασία. Οι παππούδες τους ήταν συμπολίτες μας, σύμφωνα με την ανάγνωση των Μπουταροκαμίνηδων. Και το ότι δεν απαιτούνται νέες εκλογές αποτελεί σημαντική οικονομία).
2ον- είναι κολλητός του Γιωργάκι και κουμπάρος του προηγούμενου Πρωθυπουργού - άρα "έχει πρόσωπο" και στα δυο μεγάλα Κόμματα.
3ον- αντιμετώπισε με "επιτυχία" την πρόκληση του ΔΝΤ στην Τουρκία (τουλάχιστον έτσι λένε!).
4ον- με την "προσωπική ένωση" των δυο γειτονικών Χωρών εξαφανίζονται αυτομάτως οι μεταξύ τους εντάσεις, εκμηδενίζονται οι στρατιωτικές δαπάνες (άρα διοχετεύεται χρήμα σε αναπτυξιακές κατευθύνσεις) και ακμάζουν οι κοινές τουριστικές και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες.
5ον- ανοίγει, επιτέλους, ο δρόμος για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου και των πετρελαϊκών κοιτασμάτων.
6ον- λύνονται αυτομάτως όλα τα προβλήματα των εκατέρωθεν μειονοτήτων, με πρώτο και καλύτερο το ζήτημα του καθεστώτος του Πατριαρχείου.
7ον- η Τουρκία καθίσταται αυτομάτως Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Δεν υπάρχει ηδονικότερη εκδίκηση: να βρεθούν 100 Οθωμανοί Ευρωβουλευτές στο Στρασβούργο και να υπάρχει ένα Κράτος-Μέλος, που κατά ένα μικρό μέρος του θα έχει επίσημο νόμισμα το ευρώ, ενώ κατά στο μεγαλύτερο μέρος θα κυριαρχούν τα γρόσια! Πανικός στα ευρωπαϊκά σαλόνια!
Κύριε Παπανδρέου και Κύριε Σαμαρά μη χρονοτριβείτε! Η λύση είναι μπροστά σας! (ἤ σχεδόν μπροστά σας, αν συνυπολογιστεί και η οθωμανική διάστασή της...
οπωπητήρ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις