ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ : ΤΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΟΥΝ ΕΜΑΣ Ἢ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ;;

Επειδή πλησιάζει η ημερομηνία της ψηφοφορίας για το "μεσοπρόθεσμο", που οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, από τους 155 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα προ-δώσουν με την ψήφο τους ΤΑ ΠΑΝΤΑ, χρήσιμο είναι να γνωρίζουν όλοι, πολίτες και βουλευτές, τα ακόλουθα :
ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
--Η ακίνητη περιουσία της χώρας δεν πωλείται, επανέλαβε ο Γιώργος Παπανδρέου σε παρέμβασή του πριν τη έναρξη του Υπουργικού Συμβουλίου. 17/2/2011 (AlphaTV News Team)
--Η ακίνητη περιουσία της χώρας δεν πωλείται, επανέλαβε ο Γ.Παπανδρέου στο Υπουργικό Συμβούλιο. Ιστορική απόφαση της κυβέρνησης να νομοθετήσει κατά της πώλησης ελληνικής γης, τόνισε ο πρωθυπουργός.17/2/2011 (in.gr)
--Με τροπολογία, εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται να θεσμοθετήσει η κυβέρνηση την απαγόρευση μεταβίβασης, πώλησης ή ανταλλαγής δημόσιας γης. Πιθανότατα η τροπολογία θα προστεθεί σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο άλλωστε έχει και τον πρώτο λόγο σε όποια διαδικασία ιδιωτικοποίησης δημόσιου φορέα ή αξιοποίησης δημόσιας γης. Η εξέλιξη αυτή, η οποία προαναγγέλθηκε χθες από τον κ. Γ. Παπανδρέου κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Παιδείας, αποτελεί βεβαίως απότοκο του θορύβου ο οποίος δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την παρότρυνση των εκπροσώπων της τρόϊκας για πώληση δημόσιας περιουσίας.
16-02-11 (H Kαθημερινή)
Σύμφωνα με τα ανωτέρω και πιστός όπως πάντα στις υποσχέσεις του, ο ιός της Μαργαρίτας εισάγει πρός ψήφιση τα ακόλουθα :
ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ
«ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
2012 - 2015»
Άρθρο 1
Σύσταση - Σκοπός
Επωνυμία - Έδρα - Διάρκεια
1. Συνιστάται ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε.» (Ταμείο). Το Ταμείο έχει αποκλειστικό σκοπό την αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων της ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου....
4. Στο Ταμείο μεταβιβάζονται και περιέρχονται, χωρίς αντάλλαγμα:
γ) Κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή, ακίνητα που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Αποκρατικοποιήσεων του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 – 2015
Άρθρο 5
Αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων
1. Η αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Ταμείου διενεργείται με κάθε πρόσφορο τρόπο και κατά προτίμηση, με:
α) Πώληση.
β) Σύσταση εμπραγμάτων δικαιωμάτων, μεταξύ των οποίων δικαιωμάτων οριζόντιας και κάθετης ιδιοκτησίας.
γ) Μεταβίβαση εμπραγμάτων δικαιωμάτων οποιασδήποτε φύσης επί αυτών.
δ) Εκμίσθωση.
ε) Παραχώρηση της χρήσης ή της εκμετάλλευσής τους.
στ) Ανάθεση της διαχείρισης των περιουσιακών στοιχείων....
----------
Τα ακίνητα που με νόμο θα απαγόρευε, πρίν 4 μήνες την πώλησή τους, και σήμερα θέλει να βγάλει στο σφυρί, είναι μεταξύ άλλων :
Εμπρός λοιπόν, όσοι πιστοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, προσέλθετε στην ψηφοφορία και προ-δώστε με την ψήφο σας ΤΑ ΠΑΝΤΑ, όχι βεβαίως αντί πινακίου φακής, αλλά αντί εδράνου βουλής.
Όμως είναι σε όλους γνωστή ποιά είναι η τύχη των πουλερικών, στον άδικο ντουνιά που ζούμε.
Και κάτι ακόμα. Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται διάφορα φαιδρά, όπως ότι πρέπει να εγκριθεί το μεσοπρόθεσμο για να έχουν τα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον, ἤ ότι είναι καθήκον προς την πατρίδα η υπερψήφιση του μακροπροθέσμου και διάφορες παρεμφερείς ηλιθιότητες. Η απάντηση βρίσκεται μέσα στο ίδιο το υπο ψήφιση νομοσχέδιο. Δείτε την :
Δηλαδή, όσοι κόπτονται για το μέλλον των παιδιών μας ἤ για το καθήκον προς την πατρίδα, πήραν ένα χρέος 298 δις, το 2009 και θα το παραδώσουν στα παιδιά μας αυξημένο κατά 100 δις, μέσα σε 6 χρόνια. Αν μάλιστα η χώρα μας δανειστεί άλλα 130 δις, όπως περηφανεύεται ο ιός της Μαργαρίτας, τότε σίγουρα θα έχουμε εξασφαλίσει στα παιδιά μας μία θέση στον "παράδεισο" της Ελλάδος και ένα χρέος κοντά στα 540 δις.
Αλλά είπαμε, τα πουλερικά που θα αποτολμήσουν να πουν ναί στο μεσοπρόθεσμο, δεν θα ευτυχήσουν να μακροημερεύσουν  στον παράδεισο της Ελλάδος. Θα έχουν εξασφαλίσει την  θέση που τους αρμόζει...στην πράσινη κόλαση.
Α.Α.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις