ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Wall Street Journal : Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ

Η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία δεν θα μπορέσουν ποτέ να αποπληρώσουν το χρέος τους, υπογραμμίζει σε άρθρο της η Wall Street Journal, προσθέτοντας ότι οι χώρες αυτές χρεοκοπούν και έχουν «κρίση φερεγγυότητας». «Οι χώρες αυτές δεν θα καταφέρουν σε καμία περίπτωση να αποπληρώσουν το χρέος τους εγκαίρως, ενώ είναι ιδιαίτερα πιθανό να μην αποπληρώσουν το σύνολό του» αναφέρει ο Irwin Stelzer, αρθρογράφος της Wall Street Journal.
Παράλληλα, ο Stelzer υποστηρίζει ότι όποιος όρος και να επιλεγεί, «ανασχεδιασμός», «ήπια αναδιάρθρωση», «επιμήκυνση» ή «εθελοντική αναδιάρθρωση», πρόκειται περί χρεοκοπίας, συγκαταλέγοντας μεταξύ των κινδύνων για τους ομολογιούχους της Ελλάδας, το ενδεχόμενο να πληρωθούν σε δραχμές και όχι σε ευρώ.
«Οι ευρωπαϊκές αρχές πρότειναν ένα σχέδιο για να αντιμετωπιστεί μια κρίση ρευστότητας, ενώ οι χώρες αυτές είναι αντιμέτωπες με κρίση φερεγγυότητας» αναφέρεται στο άρθρο, όπου τονίζεται ότι η λανθασμένη διάγνωση της ασθένειας χειροτερεύει την «ασθένεια», παρατείνοντας την χρονική περίοδο μέχρι μια ορθότερη «διάγνωση».
http://www.ethnos.gr/
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ : Ο χορός για την διαίρεση της Ευρώπης σε βορρά και νότο, καλά κρατεί..

1 Σχόλια:

Γούρνα είπε...

Γιατί οι ΗΠΑ (14.432.475.000.362 ...ΝΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ) και η Γερμανία (2.092.183.944.417...ΝΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ)
σκοπεύουν να το πληρώσουν :-)

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις