ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Ο πικραμένος και ο Πικραμμένος

Ο Γρηγόρης Ψαριανός είναι Έλληνας δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, στιχουργός και πρώην βουλευτής της Β΄ Αθηνών του Ελληνικού κοινοβουλίου, εκλεγμένος με το Ποτάμι, την ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος και με την Νέα Δημοκρατία, αλλά ατύχησε και μέχρι χθές, 12 Δεκεμβρίου 2020, ήταν πολύ πικραμένος. Όμως ανοίγοντας την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ. αρ. φύλλου 1030), είδε τους κόπους του να δίνουν καρπούς, έστω και πικραμένους. 

Προσελήφθη - πάντα στο πλαίσιο του επιτελικού κράτους - στο γραφείο του αντιπροέδρου

της κυβέρνησης, κ. Παναγιώτη Πικραμμένου, ως συνεργάτης.

Έτσι, γραφείο του κ. Πικραμμένου, θα ευτυχήσει να έχει ως πολύτιμο συνεργάτη τον κ. Ψαριανό, ο οποίος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως είναι αποτυχημένος ποδοσφαιριστής, τραγουδιστής, δημοσιογράφος, οικονομολόγος και επιχειρηματίας, αλλά «επιτυχημένος τουρίστας στα κόμματα». 

Πάντως για την ιστορία, αξίζει να μνημονεύσουμε ότι ο κ. Ψαριανός που διακρίνεται για την σταθερότητα των ιδεών του και για την συνέπεια των λόγων και των έργων του, είχε ταχθεί κατά των μετακλητών υπαλλήλων, όταν τον Ιούνιο του 2016, μαζί με τον πρώην βουλευτή του «Ποταμιού» και νυν της Ν.Δ. κ. Γιώργο Αμυρά, ζητούσε στοιχεία για τον αριθμό των μετακλητών (Θέμα: Πόσοι είναι και πόσο κοστίζουν στο Ελληνικό Δημόσιο οι υπάλληλοι των πολιτικών γραφείων του Μαξίμου;)

Το επιτελικό κράτος στα καλύτερά του. Όχι, παίζουμε..

Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις