ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Νέο χτύπημα της μοίρας στον Βενιζέλο

Το ένα σοκ μετά το άλλο δέχεται ο Βενιζέλος. Δεν του φτάνει που ο ΓΑΠ με το ποσοστό του τον διέλυσε, δεν του φτάνει που του ΄πήραν και το πολυτελές BMW για να του δώσουν ένα Σκόντα ήρθε και ένα ακόμη χτύπημα της μοίρας. Αυτό δεν ήταν άλλο από το νέο του γραφείο. «Τι τρύπα είναι τούτη;», αναφώνησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μόλις του το έδειξαν!  Εμφανώς εκνευρισμένος ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καθώς όχι μόνο δεν πήρε το
γραφείο του Απόστολου Κακλαμάνη που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο της Ολομέλειας, αλλά ένα πολύ μικρό εσωτερικό γραφείο.
Έστειλαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο παλιό γραφείο της Ολυμπιακής
Το γραφείο που παραχωρήθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο ήταν αυτό στο οποίο παλιά στεγαζόταν η Ολυμπιακή Αεροπορία, όταν ήταν ακόμα δημόσια. Εκεί πήγαιναν οι βουλευτές προκειμένου να κόψουν εισιτήρια για τα ταξίδια τους. Στη συνέχεια, και αφότου η Ολυμπιακή ιδιωτικοποιήθηκε, το γραφείο στέγαζε λογιστικές υπηρεσίες της Βουλής.
Αυτό που προκάλεσε κυρίως την οργή του κ. Βενιζέλου είναι πως πρόκειται για έναν στενό χώρο, εσωτερικά του κτιρίου, που δεν έχει ούτε ένα παράθυρο. Χωροταξικά του κτιρίου της Βουλής, βρίσκεται στο ισόγειο, δίπλα στις τουαλέτες και προφανώς δεν έχει καμία σχέση με το γραφείο που ήθελε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις