ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

Πρωθυπουργέ Αλέξη, το καλοκαίρι κοντοζυγώνει...

H κυβέρνηση απείλησε ότι δεν θα πληρώσει την δόση του ΔΝΤ και αμέσως βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας οι γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι κάνοντας καταστροφές που μετέδιδαν σε ζωντανές συνδέσεις τα κανάλια. Θέλω να πιστεύω ότι η κυβέρνηση και ειδικώς ο κ. Τσίπρας, είναι πολύ προσεκτικοί, ιδίως μάλιστα αν πρόκειται να θέσουν στην ατζέντα των διαπραγματεύσεων με τους κατ’ ευφημισμός εταίρους μας, απαγορευμένες
λέξεις όπως Ρωσία, Κίνα κλπ.

Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι οι δανειστές μας έχουν περισσότερο ανάγκη την Ελλάδα και τον πλούτο της απ΄ότι έχει ανάγκη η Ελλάδα τους δανειστές της, αλλοιώς δεν εξηγείται η επιμονή της Γερμανίας να μας δώσει και νέα δανεικά, νέα "πακέτα σωτηρίας", αυξάνοντας ακόμη περισσότερο το χρέος της Ελλάδας.
Φαίνεται ότι η Γερμανώπη, σε αγαστή λυκοφιλία με την Αμερική έχουν ήδη ετοιμάσει το plan B για την Ελλάδα, προκειμένου να την κρατήσουν με νύχια και με δόντια προσδεδεμένη στο ευρώ.
Πρωθυπουργέ Αλέξη, αν δεις τα σκούρα μην φοβηθείς να κάνεις αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Κώστας Καραμανλής, γιατί το καλοκαίρι κοντοζυγώνει και οι μνήμες  από τις πυρκαγιές της Ηλείας αλλά και από τα «Δεκεμβριανά»  είναι νωπές…

Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις