ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Σήμερα, 6 Αυγούστου 2014, μάθαμε ότι…

--- Την τιμητική του είχε ο κ. Γκίκας, ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδος. Και τι δεν είπε ο στόμας του, με αφορμή το μασκαριλίκι με τον ΕΝΦΙΑ.
Άφησα εκατομμύρια για να έρθω στην Ελλάδα…. διόρθωσα εγώ προσωπικά, λάθη που υπήρχαν στον ΕΝΦΙΑ”.
Δηλαδή κύριε Γκίκα μας, είχατε προσφορά να εργασθείτε κάπου, προφανώς στο εξωτερικό, με αμοιβή εκατομμυρίων και προτιμήσατε να έλθετε στην Ελλάδα να γίνετε υπουργός και να διορθώνετε λάθη που κάνουν οι υπάλληλοι του υπουργείου σας;;;
Κύριε υπουργέ, μάλλον δεν έχετε σωστή κρίση ή δεν είσαστε καλός μάνατζερ-τεχνοκράτης ή έχετε κάποιο βίτσιο. Δηλαδή βρε Γκίκα μου, φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν ο υπουργός Παιδείας διόρθωνε τα βιβλία της ιστορίας, ο υπουργός Υγείας τις διαγνώσεις των γιατρών του ΕΣΥ, και ο φον Δημητράκης, ο Αβραμόπουλος, τα σχέδια των στρατιωτικών ασκήσεων που του υποβάλλουν οι επιτελείς του;;   
Αλλά ξέχασα, από την ομάδα Σημίτη προέρχεσαι και εσύ,
συνεπώς η νοοτροπία του καθηγητάκου-διορθωτή έχει περάσει στο DNA σου…
Πάντως έχω μια απορία: Πριν λίγο καιρό ο κ. Γκίκας μας είχε ενημερώσει ότι πηγαίνει στην λαϊκή αγορά για να κάνει τα ψώνια της οικογένειάς του, μετά πηγαίνει στο υπουργείο και διορθώνει τους υπαλλήλους του. Άραγε του μένει χρόνος για να κάνει και τον υπουργό;;
ΥΓ. Κύριε υπουργέ, εδώ και κάμποσες ημέρες δεν λειτουργεί το κλιματιστικό του χώρου αναμονής στο υπουργείο και κανένας υπάλληλος δεν φιλοτιμήθηκε να μεριμνήσει για την επισκευή του. Μήπως μπορείτε να κάνετε ένα τηλέφωνο στους συντηρητές να έρθουν να ρίξουν μια ματιά;; 

--- Ο κ. Γκίκας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του ΕΝΦΙΑ, λέγοντας : “Πολλοί από μας δεν θα μαυρίσουμε στον ήλιο φέτος, γιατί θέλουμε να βοηθήσουμε τους πολίτες”.
Ναι βρε Γκίκα μου, δεν θα μαυρίσετε στον ήλιο, θα μείνετε στα γραφεία σας μπας και ξεστραβωθείτε και φτιάξετε κάτι σωστό και δίκαιο για την φορολογία των ακινήτων. 
Όσο για το μαύρισμα κύριε Χαρδούβελή μας, μην ανησυχείτε, το έχετε εξασφαλισμένο. Με την ρώτα που έχετε χαράξει, το μαύρισμα σας το εγγυώνται οι πολίτες, είτε με την μαγκούρα είτε με την κάλπη.

--- Στην Θεσσαλονίκη ένας νταλικέρης έγινε τραβεστί λόγω της οικονομικής κρίσης Ξεκίνησε, όπως διαβάζουμε,  κάνοντας κάποια σόου σε νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Υποδυόταν τη γυναίκα και χόρευε για τους θαμώνες. Το εισόδημά του δεν ήταν αρκετό και η νταλίκα δεν δούλευε όπως παλιά. Πριν από ένα χρόνο πήρε τη μεγάλη απόφαση. Θα πουλούσε το κορμί του για να επιβιώσει. Γράφτηκε στο σωματείο των διεμφυλικών και ξεκίνησε να κλείνει το μάτι σε εκείνους που τριγυρνούν στα λημέρια του πληρωμένου έρωτα. "Δίνω το κορμί μου και όχι την ψυχή μου. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα κάνω αυτή τη δουλειά. Ένας φίλος μου που ήταν τραβεστί βρέθηκε πυροβολημένος στο αυτοκίνητό του πριν από χρόνια. Η πιάτσα δεν είναι εύκολη. Κινδυνεύεις κάθε δευτερόλεπτο. Κρατητήρια, δικαστήρια, πρόστιμα, είναι συχνό φαινόμενο" λέει ο Π. και αποτραβιέται στη δικιά του γωνιά του δρόμου περιμένοντας τον επόμενο πελάτη του.
Πάλι καλά... Φαντάζεστε την ξεφτίλα να γινόταν βουλευτής;
Δ.Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις