ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Γλωσσικά και άλλα προβλήματα του Αλέξη

Στις ομιλίες του στην Πορτογαλία και Ισπανία  ήθελε να μιλά τη δική τους γλώσσα για να δείξει τις γνώσεις του. Αυτοί, όμως, επέμεναν να μιλήσει στα αγγλικά λόγω της παρουσίας διεθνούς ακροατηρίου. Κι' έτσι τον εκνεύρισαν κι' αυτός μιλούσε μόνον στα ελληνικά.  
Ίσως καλύτερα για τον ίδιο γιατί δεν δυσκόλεψε τους διερμηνείς  όσο θα τους δυσκόλευε να καταλάβουν και να διερμηνεύσουν τα δικά του αγγλικά. Ο λόγος
για τον πρώην σ. Δερβίση Συμπρόεδρο Αλεξαντρέα  ο οποίος διεθνοποίησε την εκστρατεία του κατά της Μέρκελ.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, όμως, τον περίμενε νέο πρόβλημα:: Η αντιμετώπιση τού "ιού" της mother Margaret, που σε μια σεμνή τελετή σε βιβλιοπωλείο, διακήρυξε  πως ξαφνικά έγινε μέγας προοδευτικός και ότι το δικό του ΠΑΣΟΚ  δεν μπορεί να είναι δεκανίκι μιας κυβέρνησης της Δεξιάς ή της Αριστεράς.  
Έτσι τώρα ο Δερβίσης Συμπρόεδρος φοβάται τώρα ότι ο σκοπός τού "ιού"  είναι να επιτεθεί για να πάρει πίσω από την Κουμουνδούρου όλη τη δύναμή της....
ΣΝΕ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις