ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί δεν … βιάζεται η Ζωή;;

Η Φεμινιστική Πρωτοβουλία πραγματοποίησε κινητοποίηση διαμαρτυρίας έξω από τον Άρειο Πάγο κατά της βουλευτή και του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου για την υπόθεση του «βιαστή με την τυρόπιτα».
Πως δρούσε ο δράστης
Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με τη δικογραφία
βίαζε τουρίστριες αφού προηγουμένως τους έδινε τυρόπιτες στις οποίες είχε βάλει αλκοόλ και υπνωτικό. Ο δράστης είχε χτυπήσει το 2005 και είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση πέντε ετών χωρίς ελαφρυντικά για τον βιασμό μόνο μίας τουρίστριας από την βόρεια Ευρώπη.
Όπως αναφέρει και το «Εθνος» οι επικριτές της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζουν ότι προσπάθησε επανειλημμένα να μπλοκάρει και να παρατείνει τη διαδικασία, με τέσσερις αιτήσεις εξαίρεσης τριών δικαστών, ενός ενόρκου και ενός εισαγγελέα, ενώ υποστηρίζει πως υπάρχει μεροληψία εξαιτίας της απόρριψης των ελαφρυντικών του πελάτη της.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις