ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Έρχονται νέα διόδια στην εθνική Τρίπολης – Καλαμάτας


Ολοκληρώθηκε και παραδίδεται στην κυκλοφορία, τη Δευτέρα το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Τρίπολης – Καλαμάτας από την Αλλαγή μέχρι την Θουρία.
Ο αυτοκινητόδρομος μήκους 22 περίπου χλμ (από τον Ανισόπεδο Κόμβο Κυπαρισσίας έως τον Ανισόπεδο Κόμβο εισόδου Καλαμάτας), όπως ανακοίνωσε χτες το υπουργείο Ανάπτυξης – Υποδομών, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ότι μετά την παράδοση θα ακολουθήσει η επιβολή ενός ακόμη τσουχτερού διοδίου που θα πληρώνουν οι οδηγοί και σύμφωνα με πληροφορίες θα
ανέρχεται στο 1,30 ευρώ για τα ΙΧ.
Σημειώνεται ότι με την παράδοση στην κυκλοφορία του συγκεκριμένου τμήματος μειώνεται ο χρόνος μετακίνησης, από μισή ώρα σε λιγότερο από 10 λεπτά.
Η κατασκευή του τμήματος Αλλαγή – Θουρία ξεκίνησε το 2008, η συνολική του δαπάνη ανέρχεται σε 190 εκατομμύρια ευρώ και θα παραδοθεί ως σύγχρονος αυτοκινητόδρομος, με αποπερατωμένους τρεις ανισόπεδους Κόμβους: Κυπαρισσίας, Αρφαρών και εισόδου Καλαμάτας.
Οι κόμβοι αυτοί συνδέουν τον αυτοκινητόδρομο με το τοπικό δίκτυο και με την παλιά (πλέον) εθνική οδό Τρίπολης – Μεγαλόπολης.
ΠΗΓΗ: Ριζοσπάστης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις