ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ : ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ !!!

Νωρίς σήμερα το πρωΐ  2.000 άτομα απομακρύνθηκαν από το terminal 2E του αεροδρομίου Roissy-Charles-de-Gaulle, στο Παρίσι. Αιτία ήταν η μεγάλη ποσότητα χιονιού, ύψους 60 εκατοστών, που είχε σωρευθεί στην στέγη. Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου εξέφρασαν φόβους για την στατική επάρκεια της οροφής, και για προληπτικούς λόγους απομάκρυναν τους ταξιδιώτες. Υπενθυμίζουμε ότι το 2004, λίγο μετά τα εγκαίνια του τερματικού σταθμού, το βάρος από τις μεγάλες ποσότητες χιονιού στην στέγη, είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευσή της.
Σε ότι αφορά στην πραγματοποίηση των πτήσεων, η διεύθυνση πολιτικής αεροπορίας ακύρωσε 670 πτήσεις, από τις 1.160 που ήταν προγραμματισμένες. Τούτο σημαίνει ότι οι ματαιώσεις των πτήσεων αφορούν περίπου 100.000 ταξιδιώτες.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες στο Παρίσι, διέθεσαν 1.000 κρεββάτια και πολλά κλινοσκεπάσματα για τους ταξιδιώτες που για διάφορους λόγους δεν είχαν την δυνατότητα ἤ τα μέσα να απομακρυνθούν από το αεροδρόμιο, ενώ η Air France διέθεσε 3.500 δωμάτια ξενοδοχείων σε 10.000 περίπου ταξιδιώτες.
F.I.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις