ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Ντροπή για τους όρθιους χειροκροτητές

Μια ακόμη θλιβερή παράσταση δόθηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αυτή την φορά, με την εμφάνιση του Προέδρου της Ουκρανίας, Βολ. Ζελένσκυ, να απευθύνεται από τηλεοράσεως με βιντεοσκοπημένο μήνυμα στην Εθνική Αντιπροσωπεία. Η παράσταση αυτή, σκηνοθετήθηκε προφανώς από Αμερικανό σκηνοθέτη, ο οποίος πίστευε ότι απευθύνεται σε «αμερικανάκια», με αποτέλεσμα ο μοιραίος πρωταγωνιστής Ζελένσκυ, με την βοήθεια δύο τραγικών κομπάρσων, ενός κουκουλοφόρου και ενός άλλου που δήλωσε Έλληνας στην καταγωγή, να γελοιοποιήσουν τους παρευρισκομένους στην αίθουσα του Κοινοβουλίου, Κυβέρνηση και βουλευτές, προσβάλλοντας παράλληλα τον Ελληνικό λαό.
Είμαι βέβαιος ότι κανένας από τους συντελεστές της παράστασης που ξεφτίλισε την πατρίδα μας, δεν έχει Ελληνική καταγωγή γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα ήμουν αναγκασμένος να ντρέπομαι για την δική μου καταγωγή.
Ο «Ελληνικής καταγωγής» κομπάρσος λοιπόν, αναφέρθηκε και στην «μαρτυρική» Μαριούπολη, όμως μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι στην πόλη αυτή και στην ευρύτερη περιοχή, κατοικούν 100.000 Έλληνες και όμως δεν βρέθηκε ούτε ένας να εμφανιστεί μαζί με τον Ζελένσκυ, στην Βουλή των Ελλήνων και να μιλήσει Ελληνικά.
Σε ό,τι αφορά τώρα στην ομιλία Ζελένσκυ, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της ενημέρωσης και τα ΜΜΕ, είχαν προεξοφλήσει ότι ο Ουκρανός Πρόεδρος, θα αναφερόταν στο Κυπριακό, κάνοντας έναν, υποτυπώδη έστω, παραλληλισμό της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, με την εισβολή της Τουρκίας, στην Κύπρο, όμως ο Αμερικανός σκηνοθέτης της παράστασης, προφανώς το απαγόρευσε κι’ έτσι διαψεύστηκαν, ως συνήθως οικτρά και γελοιοποιήθηκαν για μια ακόμη φορά.
Όταν τελείωσε η παράσταση Ζελένσκυ, στην Βουλή των Ελλήνων, οι βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σηκώθηκαν …όρθιοι και τον χειροκρότησαν, έτσι για να επαληθευτεί ο Πλάτων : "ως ὅμοιον ὁμοίῳ ἀεὶ πελάζει"....
Γ.Δ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις