ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020

Μαυρίλα….

Το «αλίευσα» από τις ειδήσεις του τηλεοπτικού σταθμού STAR, στις 20/8/2020. Συνέβη στο Ηράκλειο Κρήτης. Δύο κορίτσια από το Αφγανιστάν, ηλικίας 15 ετών, έπεισαν δύο εφήβους από το Πακιστάν, με τους οποίους έκαναν παρέα, δίνοντάς τους μάλιστα και μαχαίρια, να δολοφονήσουν έναν άνδρα ηλικίας 30 ετών από το Αφγανιστάν, επειδή ο τελευταίος αντιδρούσε στις σχέσεις τους με τους Πακιστανούς. Το θύμα κατέληξε στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία συνέλαβε τους φυσικούς αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς.

Να υποθέσω ότι τα κορίτσια, «προσφυγόπουλα» ασυνόδευτα ή όχι έφτασαν στην χώρα μας για να γλυτώσουν από τον πόλεμο ή δεν ξέρω τι άλλο στο Αφγανιστάν και να ζήσουν μια «καλύτερη ζωή», όπως μας λένε οι εκάστοτε κυβερνώντες και τα φερεφωνοκάναλά τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μία από τις δύο 15χρονες φιλοξενείται σε δομή προστασίας ανηλίκων στο Ηράκλειο και από το 2017 έως σήμερα φέρεται να το έχει "σκάσει" από 'κει περισσότερες από 30 φορές!

Να υποθέσω επίσης ότι τόσο ο Πακιστανός θύτης, όσο και το θύμα από το Αφγανιστάν, για τους ίδιους λόγους, όπως κουραστικά και μονότονα μας λένε, έφτασαν με κάποιο πλεούμενο στην Ελλάδα, για μια «καλύτερη ζωή».

Μάλλον λοιπόν τους παραχαϊδέψαμε ή κάτι άλλο κάνουμε λάθος και ιδού τα αποτελέσματα.

Δεν μας φτάνει λοιπόν η μαυρίλα που μας έχει ζώσει με τον κορωνοϊό και με την Τουρκία, έχουμε και τους μαύρους που αλληλοσφάζονται και εγκληματούν. Και μην τολμήσει κάποιος να μιλήσει για ρατσισμό και άλλα τέτοια φληναφήματα επειδή μιλάω για μαύρους και όχι για «εγχρώμους» όπως επιβάλλουν οι νόμοι. Είμαστε όλοι μας έγχρωμοι γιατί και το λευκό είναι χρώμα.  Απλώς εμείς είμαστε λευκοί και αυτοί είναι μαύροι. Έτσι απλά.

Τάσος Καρ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις