ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Ευάγγελος Βενιζέλος : το τηλεοπτικώς εκκολαπτόμενο νέο εθνικό κεφάλαιο!


Τα γνωστά λυματοφόρα τηλεοπτικά κανάλια έχουν αποδυθεί τις τελευταίες ημέρες σε μια αγωνιώδη προσπάθεια εξαγνισμού, ανακαινίσεως, ανακατασκευής και προβολής του Ευάγγελου Βενιζέλου ως του ευφυούς, ικανού, σοφού και μεγάλου εκτοπίσματος πολιτικού, που αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο το επόμενο διάστημα στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Αν και η Νέα Δημοκρατία απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να περιληφθεί στα ψηφοδέλτιά της, είναι βέβαιο (με δεδομένη την φαινομενικά δικαιολογημένη  τηλεοπτική προβολή του η οποία ξεπερνάει όμως τα όρια της εμμονής) ότι ο Ε. Βενιζέλος θα αναλάβει κάποια κυβερνητική θέση μετά την  πιθανολογούμενη επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 ή θα παραμείνει ως «χρυσή!!!!» εφεδρεία για την θέση του προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με τον δικής του εμπνεύσεως νόμο περί (μη) ευθύνης υπουργών, με το περίφημο «χαράτσι» για τα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ, με το κούρεμα των ομολόγων των αποταμιευτών αλλά και των ασφαλιστικών ταμείων, το γνωστό PSI, αλλά και την κατάθεσή του στην Βουλή για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου όπου ανέφερε ότι οι αριθμοί, των τραπεζικών λογαριασμών του Άκη, ήταν απλώς τηλεφωνικοί αριθμοί είναι επιβεβλημένο για τις υπηρεσίες του αυτές προς τον λαό και το Έθνος να ανταμειφθεί από τους Γερμανούς και λοιπούς μνημονιακούς συγγενείς.
Έτσι, ο Βενιζέλος από κάποιο μετερίζι της Νέας Δημοκρατίας, σε συνεργασία μεταξύ άλλων και με τον έγκυρο, αδέσμευτο, αντικειμενικό Μπάμπη Παπαδημητρίου, υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. και αυθεντικό εκπρόσωπο της δημοσιογραφίας του ΣΚΑΪ, που από το 2015 προβλέπει κατάρρευση της οικονομίας, μείωση των συντάξεων, κατάργηση του αφορολογήτου, τέταρτο και πέμπτο μνημόνια, και που από την τηλεοπτική συχνότητα του εργοδότη του είχε πεί το περίφημο : «Ελπίζω το ΔΝΤ να κρατήσει γερά», θα μπορέσουν επιτέλους να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Ο μεν Ευάγγελος να καθίσει ξανά σε «μεγάλη» καρέκλα και να κυκλοφορεί με θωρακισμένη BMW, ο δε Μπάμπης, να μην μείνει στα λόγια της «δημοσιογραφικής» καταστροφολογίας του αλλά να τα μετουσιώσει σε έργα από τα έδρανα της Βουλής. 
maximus

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις