ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

TAEKWON-DO ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ

Ο Πολιτισμικός Σύλλογος Διστόμου σε συνεργασία με τον διεθνή εκπαιδευτή(4 dan) κύριο Ευθυμιάτο Αναστάσιο,ανακοινώνει τη δημιουργία τμήματος Taekwon-Do το οποίο θα λειτουργεί κάθε Σάββατο και Κυριακή. Το Taekwon-do(ITF) είναι μια σύγχρονη πολεμική τέχνη η οποία ξεκίνησε απο την Κορέα το 1955 και είχε ταχύτατη εξάπλωση παγκοσμίως. Xρησιμοποιεί τεχνικές χεριών και ποδιών με φυσικό τρόπο,πολλαπλασιάζοντας στο μέγιστο τη δύναμη του χτυπήματος και
του μπλοκ.Είναι η μοναδική πολεμική τέχνη που διαθέτει πέντε διαφορετικά αγωνίσματα και ο ασκούμενος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε αυτά.
1.Ατομικές και Ομαδικές μάχες
2. Ατομικά και Ομαδικά τούλ
3.Σπασίματα εδάφους
4.Εναέρια σπασίματα
5. Αυτοάμυνα

Ο τρόπος εξάσκησης στο Taekwon-do είναι φυσικός και δομημένος με τετοιο τρόπο έτσι ώστε να αποφεύγονται οι τραυματισμοί. Πέρα της σωματικής βελτίωσης αποσκοπεί και στην πνευματική,καθώς διέπεται απο τις πέντε αρχές του:
1.Υπομονή
2.Επιμονή
3.Ευγένεια
4.Ακεραιότητα
5.Αδάμαστο πνεύμα
Ο διεθνής εκπαιδευτής Ευθυμιάτος Αναστάσιος ασχολείται με το Taekwon-do απο το 1995.Ως αθλητής έχει διακριθεί σε πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο.Ξεκίνησε ως προπονητής απο το 2009 και είναι κάτοχος πτυχίου προπονητού και πτυχίου διεθνούς εκπαιδευτή απο την παγκόσμια ομοσπονδία.
Τέλος έχει παρακολουθήσει πανελλήνια και διεθνή σεμινάρια απο διακεκριμένους Masterόπως τον Grand Master Choi Jung Hwa( γιος του ίδρυτή του TaeKwon-Do και πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας 9 DAN.),τον Grand Master Trevor Nicholls(Γραμματέα της παγκόσμιας ομοσπονδίας 9 DAN.), τον Grand Master Gallaraga 9 DAN ,τον Master Σολδάτο Άγγελο (πρόεδρο της υπο σύσταση ομοσπονδίας 7 DAN) και τον Master Στέφανο Γκαινταρτζάκη 8 DAN.

ΓΙΑ ΠΕΡΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΘΥΝΘΥΤΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις