ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Ti εστί μουσουλμάνος....

ΓΕΓΟΝΟΣ: Το Ισλάμ είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία στην Βρετανία.
Θα χρειαστείτε σίγουρα ένα ποτό μετά την ανάγνωση του παρακάτω άρθρου.
Πρόκειται μια πραγματικά αληθινή ιστορία που πολύ σωστά εκθέτει μια διαστρεβλωμένη αντίληψη που ακόμη και το ίδιο το Ισλάμ έχει αποτύχει στην κατανόηση της.
Αποφασίστε ό,τι νομίζετε, αφήνοντας τον παράγοντα «φόβο» στην άκρη.
Διότι πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να συνυπάρξουμε σ' αυτόν τον Πλανήτη.
Με την ίδρυση Μουσουλμανικών σχολείων αναρωτιέται κανείς πως τα παιδιά των μουσουλμάνων θα αποκτήσουν τις αξίες μας και θα είναι σε θέση να

ενταχθούν με επιτυχία στην κοινωνία μας.
Το περιστατικό συνέβη στο Λονδίνο.
Τον περασμένο μήνα παρακολούθησα την ετήσια συνέλευση για την διατήρηση/ανανέωση
της αδείας μου στην ασφάλεια υπηρεσίας των φυλακών.
Έγιναν παρουσιάσεις από τρεις ομιλητές, για τις τρεις θρησκείες, την Ρωμαιοκαθολική, την Προτεσταντική και την Μουσουλμανική, οι οποίοι εξήγησαν τις πεποιθήσεις τους.
Ενδιαφέρθηκα ιδιαίτερα σε ό,τι ο Ισλαμιστής Ιμάμης είχε να πει σχετικά με τις θέσεις του Ισλάμ, μαζί με την παρουσίαση βίντεο.
Μετά τις παρουσιάσεις, ήλθε η ώρα των ερωτήσεων.
Απευθύνθηκα προς τον Ιμάμη και τον ρώτησα:
 «Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι ιμάμηδες και κληρικοί του Ισλάμ διακηρύσσουν έναν ιερό πόλεμο εναντίων των άπιστων του κόσμου και ότι με την δολοφονία ενός άπιστου, (η οποία είναι μια εντολή προς όλους τους Μουσουλμάνους) έχουν εξασφαλίσει την μετάβασή τους στον Παράδεισο. Αν έτσι έχουν τα πράγματα, μπορείτε να μου δώσετε τον ορισμό του άπιστου;»
Δεν υπήρξε διαφωνία με όσα είπα και, ο ιμάμης χωρίς δισταγμό, μου απάντησε : «αυτοί που δεν πιστεύουν!»  

 Του ανταπάντησα: «Επιτρέψτε μου λοιπόν για να σιγουρευτώ, ότι σωστά αντιλήφθηκα την απάντηση σας: Όλοι οι πιστοί στον Αλλάχ έχουν εντολή να σκοτώσουν όλους όσοι δεν είναι πιστοί στον Αλλάχ, ώστε να μπορέσουν να έχουν μια θέση στον Παράδεισο. Είναι σωστό αυτό;»
Η έκφραση στο πρόσωπό του Ιμάμη άλλαξε από αυτήν της εξουσίας με εκείνη ενός μικρού αγοριού που μόλις πιάστηκε με το χέρι του στο κουτί με τα μπισκότα.
Εκείνος ντροπαλά απάντησε: «Ναι».

Στην συνέχεια είπα:
«Λοιπόν, έχω ένα πραγματικό πρόβλημα προσπαθώντας να φανταστώ (σήμερα) τον Πάπα Βενέδικτο να καλεί όλους τους Καθολικούς ν' αρχίσουν να σκοτώνουν Μουσουλμάνους, ή τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι να παροτρύνει όλους τους Προτεστάντες να κάνουν το ίδιο, προκειμένου να τους εξασφαλίσουν μια θέση στον Παράδεισο!»
Ο Ιμάμης παρέμεινε άφωνος!
Και συνέχισα:

«Έχω επίσης ένα πρόβλημα με το να είμαι « φίλος» σας όταν εσείς και οι κληρικοί αδελφοί σας λέτε στους οπαδούς σας να με σκοτώσουν!
Επιτρέψτε μου όμως να σας θέσω ακόμη ένα ερώτημα.
Θα διαλέγατε τον Αλλάχ σας, που σας λέει να με σκοτώσετε για να μπορέσετε να πάτε στον Παράδεισο, ή τον Ιησού μου που μου λέει να σας αγαπώ γιατί θα με πάρει στον Παράδεισο και θέλει να είστε και εσείς μαζί μου;»
Θα μπορούσε να ακουστεί μια καρφίτσα που έπεσε στο πάτωμα καθώς ο ιμάμης έμεινε άφωνος.
Περιττό να πούμε ότι, οι διοργανωτές του σεμιναρίου της «Διαφοροποιήσεως» δεν ήταν ευχαριστημένοι με την τροπή που πήρε η συζήτηση για την αλήθεια και το πιστεύω των μουσουλμάνων.
Μέσα σε είκοσι χρόνια, θα υπάρχουν αρκετοί μουσουλμάνοι ψηφοφόροι στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εκλέξουν μια κυβέρνηση της αρεσκείας τους, που θα επιβάλλει τον νόμο της Σαρίας.
Ο καθένας στον ΚΟΣΜΟ πρέπει και απαιτείται να γνωρίζει πως έχουν τα πράγματα, αλλά με την τρέχουσα πολιτική παράλυση, το ανεκτικό σύστημα της δικαιοσύνης, τα «φιλελεύθερα» μέσα ενημέρωσης και με την επικρατούσα «πολιτική ορθότητα», δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το κείμενο να γίνει ευρέως γνωστό.
John Harrison MBE. MIDSc
Υ.Γ
ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις