ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

"Ξέπλυμα" τρομοκρατών

Ο εικονιζόμενος Saadiq Long, βρισκόταν στην λίστα non-fly από τις ΗΠΑ. Την λίστα που απαγόρευε σε συγκεκριμένους ισλαμιστές να επιβιβάζονται σε πτήσεις από και προς τις ΗΠΑ.
Βγήκε λοιπόν η Guardian και άλλες εφημερίδες συνδεδεμένες με τουρκικά – ισλαμιστικά συμφέροντα και άρχισε τα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ για τον Saadiq Long, ως θύμα «Ισλαμοφοβίας»!! Τον όρο που εφηύραν οι τρομοκράτες και προωθεί ο Ερντογάν κατά τα πρότυπα που ο Χίτλερ είχε εφεύρει την Γερμανοφοβία.
Βγήκαν και οι οργανώσεις τύπου Σόρος για να κατακεραυνώσουν τις ΗΠΑ που δεν άφηνε τον ευσεβή

μουσουλμάνο να επισκεφθεί την καημένη την μαμά του.
Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική. Ο «καημένος» Saadiq Long, μουσουλμάνος,  με έδρα στο Κατάρ, αποδείχθηκε μέλος της ISIS και συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να περάσει στο έδαφος της Συρίας. Φυσικά αυτή η είδηση δεν θα παίξει στην Guardian.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις