ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Η πρόσκληση της Χρυσής Αυγής στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσκάλεσε τον κ. Νίκο Μιχαλολιάκο στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών αλλά όχι ο πρωθυπουργός. Διαβάστε λοιπόν την απάντηση του Γενικού Γραμματέα του  Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στην πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας:
"Από την Προεδρία της Δημοκρατίας προσεκλήθην τηλεφωνικώς όπως συμμετάσχω
εις την σύσκεψιν των πολιτικών Αρχηγών. Δυστυχώς δεν δύναμαι να ανταποκριθώ εις την πρόσκλησιν αυτήν.
Η δεδομένη συμπεριφορά της κυβερνήσεως και η διατυπωθείσα δημοσίως απόφασίς της δια την μη συμμετοχή του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας εις την σύσκεψιν, μία απόφασις βαθύτατα αντιδημοκρατική, με υποχρεώνει εις την μη συμμετοχή μου.
 Πόσω μάλλον όταν υπάρχει βαθεία αντίθεσις των θέσεών μας με την πολιτική της κυβερνήσεως εις το λεγόμενον "προσφυγικό ζήτημα" και εις το ασφαλιστικό." 
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις