ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Επειδή γίνεται πολύς λόγος για την χρήση μάσκας >>> βλέποντας εικόνες από όλο τον κόσμο >>> και τους πολίτες να φορούν σχεδόν παντού μάσκες >>> δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να μην πω >>> ότι δεν γνωρίζω αν και κατά πόσο η μάσκα είναι αποτελεσματική ως μέσο προφύλαξης >>> σίγουρα όμως η υποχρεωτική χρήση της είναι η εκδίκηση του Ισλάμ απέναντι στον δυτικό κόσμο
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Η πρόσκληση της Χρυσής Αυγής στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσκάλεσε τον κ. Νίκο Μιχαλολιάκο στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών αλλά όχι ο πρωθυπουργός. Διαβάστε λοιπόν την απάντηση του Γενικού Γραμματέα του  Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στην πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας:
"Από την Προεδρία της Δημοκρατίας προσεκλήθην τηλεφωνικώς όπως συμμετάσχω
εις την σύσκεψιν των πολιτικών Αρχηγών. Δυστυχώς δεν δύναμαι να ανταποκριθώ εις την πρόσκλησιν αυτήν.
Η δεδομένη συμπεριφορά της κυβερνήσεως και η διατυπωθείσα δημοσίως απόφασίς της δια την μη συμμετοχή του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας εις την σύσκεψιν, μία απόφασις βαθύτατα αντιδημοκρατική, με υποχρεώνει εις την μη συμμετοχή μου.
 Πόσω μάλλον όταν υπάρχει βαθεία αντίθεσις των θέσεών μας με την πολιτική της κυβερνήσεως εις το λεγόμενον "προσφυγικό ζήτημα" και εις το ασφαλιστικό." 
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις