ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Πεσούσα εν ώρα καθήκοντος

Το σκυλάκι το οποίο απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες… ονομαζόταν «Ντίζελ» και τα τελευταία χρόνια "υπηρετούσε" στις επίλεκτες δυνάμεις της Γαλλίας.
Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η γαλλική αστυνομία, η ζωή της «Ντίζελ» τελείωσε το πρωί της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της μεγάλης αντιτρομοκρατικής επιχείρησης
στο προάστιο Σεν Ντενί των Παρισίων, για τη σύλληψη των βομβιστών που σκόρπισαν τον τρόμο και τον θάνατο στη γαλλική πρωτεύουσα.
Λίγα μόνο λεπτά αφότου έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της επτάχρονης σκυλίτσας, χρήστες του Διαδικτύου από όλο τον κόσμο έσπευσαν να τιμήσουν τη μνήμη της, γράφοντας τα σχόλιά τους για το Παρίσι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #Je suis un chien, ενώ άλλοι την αποχαιρέτησαν «ανεβάζοντας» φωτογραφίες της.
Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, το άτυχο σκυλί χτυπήθηκε θανάσιμα από τα πυρά των τρομοκρατών.

www.makeleio.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις