ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Εμπρός να μαζέψουμε 50.000 ευρώ...

Μαθαίνουμε ότι η κ. Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος Άκη Τσοχατζόπουλου, επρόκειτο να αποφυλακιστεί, καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ. Όμως, όπως "διαρρέεται" δεν έχει τα χρήματα αυτά και αναγκαστικά θα παραμείνει στην φυλακή. Είναι αντίθετο με την αισθητική αλλά και την νοημοσύνη μου να παρακολουθώ το νέο δακρύβρεκτο, φτηνιάρικο σήριαλ των καναλιών που στήνεται σιγά-σιγά και αφορά στην πάμπτωχη κ. Σταμάτη, και γι' αυτό προτείνω όσοι επιθυμούν να διοργανώσουν έρανο για την συγκέντρωση των 50.000 ευρώ που θα χαρίσουν
την ελευθερία στην κυρία Βίκυ. Άλλωστε παρεμφερής πρωτοβουλία είχε αναληφθεί από εκείνους που με τον Θεόδωρο Πάγκαλο "μαζύ τα φάγανε", ώστε να συγκεντρωθεί κάποιο μεγάλο ποσό για να πληρώσει ο πτωχός και κατά τα άλλα συμπαθής Θεόδωρος, τον ΕΝΦΙΑ των δεκάδων ακινήτων που έχει στην ιδιοκτησία του.
Εμπρός λοιπόν δώστε ότι προαιρείσθε, έστω και από το υστέρημά σας, ώστε να μπορέσει η κυρία Βίκυ να πάει σπίτι της και να μην είναι αναγκασμένη να λύνει από το κινητό τηλέφωνό της τις μαθηματικές ασκήσεις του παιδιού της, μέσα από το Δρομοκαΐτειο.
Άλλωστε θα είναι και μια πράξη εκδήλωσης ευγνωμοσύνης απέναντι στον Άκη, και στο ΠΑΣΟΚ για όσα καλά έκαναν στον τόπο...
Δ.Μ.

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δώσαμε, δώσαμε....!! Και ακόμη δίνουμε...

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις