ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Νεοχιτλερικός πανγερμανισμός

Η Ευρώπη της κατάργησης των συνόρων, της ελεύθερης κυκλοφορίας προσώπων και αγαθών, η Ευρώπη της αλληλεγγύης, εξεμέτρησε το ζην. Μια μικρή τεχνητή οικονομική κρίση στην Ελλάδα και στην συνέχεια το μείζον πρόβλημα, το μεταναστευτικό, πείθουν και τους πλέον αφελείς ότι τα παραμύθια τέλειωσαν και ένας νεοχιτλερικός πανγερμανισμός μας δείχνει το αληθινό πρόσωπό του. Μετά την
οικονομική διάλυση των υποψηφίων προς κατάληψη χωρών και την de facto αχρήστευση των Συνθηκών σε θέματα αλληλεγγύης, τώρα, με το πρόσχημα της προσφυγικής λαθρομετανάστευσης, η Γερμανία κλείνει τα σύνορά της αθετώντας τις υπογραφές της στην συνθήκη της Λισσαβώνας, στο ΔουβλίνοΙΙ και στην συμφωνία Schengen και ετοιμάζει πλέον την στρατιωτική παρουσία της στην Μεσόγειο με το πρόσχημα της φύλαξης των θαλασσίων συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το απεχθές Lebensraum επιστρέφει και η μόνη ελπίδα των λαών της Ευρώπης είναι η αντίδρασή τους στην γερμανική αδηφαγία. Μακάρι η αρχή να γίνει από τις εκλογές στην Ελλάδα, την προσεχή Κυριακή.
Παύλος Καμ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις