ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

Το δάχτυλο…

Volkswagen, Siemens, BMW, Krupps, Bayer, Deutsche Bank, HDW/Ferrostaal και πάμπολλες ακόμη γερμανικές εταιρείες που η λειτουργία τους διεθνώς, στηρίχθηκε -και στηρίζεται- στην διαπλοκή, στην διαφθορά και στην απάτη, δημιούργησαν την «πανίσχυρη» γερμανική οικονομία. Σήμερα, οι πολιτικοί διαχειριστές της γερμανικής βιομηχανικής-οικονομικής-κοινωνικής διεθνούς απάτης κουνάνε με αυστηρότητα το δάχτυλο (και) στην Ελλάδα, κατηγορώντας μας για ασυδοσία, μίζες, και φοροδιαφυγή.
Νομίζω ότι έφθασε πλέον η στιγμή που οι
Έλληνες και όχι μόνον, θα πρέπει να δώσουν στους Γερμανούς να καταλάβουν ότι αντί να κουνάνε το δάχτυλό τους είναι προτιμότερο και πιο αποτελεσματικό να το βάλουν εκεί που ξέρουν.
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις