ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Ποταμάκης που έγινε Ρυάκης

Αν πέσουμε κάτω από το 5%, το Ποτάμι δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αυτή την βαρύγδουπη δήλωση έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης, προεκλογικά. Μην περιμένετε βεβαίως να παραιτηθεί ή να τα παρατήσει. 
Με το ποσοστό που πήρε το Ποτάμι δεν έχει πια νερό, κατάντησε ένα ρυάκι ίσα-ίσα για να βρέχουν τα ακροδάχτυλά τους οι χορηγοί του και για να μπορέσουν ίσως κάποια μέρα να
κάνουν απόσβεση της επενδύσεώς τους. Όταν λοιπόν οι χρηματοδότες του το κατασκεύαζαν -εργολάβοι γαρ- πίστευαν ότι το Ποτάμι θα μπορούσε να αρδεύει μεγάλες εκτάσεις του οικονομικού και πολιτικού βίου της χώρας. Όμως έπεσαν έξω στους υπολογισμούς τους, μιας και ο Σταύρος, δημοσιογράφος-εστιάτωρ-πολιτικός,  μπορεί ως δημοσιογράφος να έγραφε ή να μίλαγε κατά παραγγελία και ως εστιάτωρ να τα σερβίριζε στους πολίτες αλλά ως πολιτικός εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής. 
Έτσι,  το πολλά υποσχόμενο Ποτάμι, χάρις απλώς και μόνον στην υπερπροβολή και υπερδημοσιότητα  του αρχηγού Σταύρου, με την πάροδο του χρόνου μετετράπη σε ρυάκι με αποτέλεσμα  η χρησιμότητά του να περιοριστεί εφεξής στην στάγδην άρδευση μικράς και μόνον εκτάσεως οικονομικών συμφερόντων αλλά και ως ποδονίφτης γερμανών πολιτικών όπως ο Μάρτιν Σούλτς.
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις