ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

Όχι σε κυβέρνηση συνεργασίας. Ναι σε κυβέρνηση εργασίας

Τα κανάλια και τα διάφορα πολιτικά φερέφωνα μας έχουν πρήξει τους δίδυμους γεννητικούς αδένες με το σύνθημα-παρότρυνση «ο λαός θέλει κυβερνήσεις συνεργασίας». Για να καταλάβω δηλαδή, οι έλληνες ψηφοφόροι πριν πάνε στην κάλπη συνεννοούνται είτε μέσω τηλεφώνου, είτε με sms, ή ακόμη καταφεύγουν στην τηλεπάθεια προκειμένου να μοιράσουν τις ψήφους τους  μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ, Νέας Δημοκρατίας,
Ποταμιού, ΠΑΣΟΚ κλπ έτσι ώστε να μην υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Δεν μπορώ να εξηγήσω με άλλο τρόπο πως είναι δυνατόν η βούληση του εκλογικού σώματος να τεμαχίζεται και μάλιστα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις-προγνωστικά των δημοσιογραφούντων πολιτικών και των πολιτικολογούντων δημοσιογράφων. Θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου,  αντί για κυβέρνηση συνεργασίας μας προέκυπτε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση εργασίας και όλα τα υπόλοιπα είναι παραμύθια για αφελείς και για έλληνες ψηφοφόρους.
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις