ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015

Ωχ Θεέ μου!!!

Εκλογές σε ένα μήνα και τα πρώτα αποκαρδιωτικά, αν όχι θλιβερά δείγματα γραφής των κομμάτων που μας κατέστρεψαν, που μας πούλησαν, που μας κατάκλεψαν, ξεπρόβαλαν από την καταχνιά της λήθης και των κατάμαυρων σελίδων της μεταπολίτευσης και άρχισαν να εμφανίζονται στα τηλεπαράθυρα ζητώντας την ψήφο μας για να "διασφαλιστεί η ευρωπαϊκή τροχιά της Ελλάδας".   
Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, άρχισαν νωρίς-νωρίς να βγάζουν τους άσσους από τα
μανίκια για τις ανάγκες του προεκλογικού πόκερ.
Είδα λοιπόν πρώην αλλά και σε πείσμα κάθε λογικής, υποψηφίους σωτήρες όπως οι Πέτρος Μαντούβαλος, Χρ. Πρωτόπαππας και διάφοροι άλλοι να κραυγάζουν από τα τηλεπαράθυρα, προσπαθώντας να μας πείσουν πως αν πάρουν την εξουσία ΔΕΝ θα εφαρμόσουν τις πολιτικές εκείνες που κανένας Έλληνας δεν θέλει να θυμάται.
Και ακριβώς αυτή είναι η τραγική ειρωνεία, στο ότι δηλαδή εκεί ποντάρουν, στην λήθη αλλά και στην ηλιθιότητα των ψηφοφόρων.
Ωχ Θεέ μου!!! 
Δ.Μ.

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως έγραψε και ο ΑΡΚΑΣ:
"Μας θέλουν να ψηφίσουμε με καθαρό μυαλό,
γι' αυτό θα μας κάνουν πλύση εγκεφάλου για ένα μήνα."

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις