ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

Ο πολιτικός αυτισμός του Αδώνιδος Γερμανιάδη

Πάλι τα ίδια, ακόμη μια κρίσιμη,  η «πιο κρίσιμη ψηφοφορία για το μέλλον της Ελλάδος», μπλα μπλα και δεν συμμαζεύεται. 
Πάνω στην ταραχή βρήκε ευκαιρία σήμερα, πάλι, ο θλιβερός θορυβοποιός Άδωνις Γερμανιάδης, να «απειλήσει» την κυβέρνηση.  Απευθυνόμενος,  με εμφανή σημάδια πολιτικού αυτισμού, στην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας κ. Θεανώ Φωτίου, είπε: «προσέξτε μη δεν ψηφίσουμε και πάτε σπίτια σας».
Σιγά μην σκίσεις κανένα καλτσόν ρε συ
Άδωνι. 
Εμπρός λοιπόν, αν έχεις έστω και ίχνη διδύμων γεννητικών αδένων,  καταψήφισε το σημερινό σχέδιο νόμου και ρίξε (αν μπορείς) την κυβέρνηση. Μόνο που δεν ρώτησες τους εργοδότες σου αν σου επιτρέπουν να το κάνεις και σε κάθε περίπτωση ο Τσίπρας, μετά τις επόμενες εκλογές θα είναι και πάλι πρωθυπουργός ενώ εσύ μάλλον θα έχεις άπλετο χρόνο να ασχοληθείς με τηλεοπτικά σώου, αφού όμως πρώτα ασχοληθείς και επιλύσεις το πρόβλημα της ομιλίας σου….
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις