ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Κάψτε μας και θα γίνουμε περισσότερο ευρωπαίοι...

Θυμάμαι τις ημέρες του καλοκαιριού, το 2007, αλλά και αργότερα. 
Πυρκαγιές ταυτοχρόνως σε όλη την Ελλάδα, νεκροί, καταστροφές, εμπρησμοί, κουκουλοφόροι, όλες οι «χρυσές εφεδρείες» των μελλοντικών δανειστών μας συνεπικουρούμενες από την αργότερα αποκαλυφθείσα τρόϊκα του εσωτερικού ρίχτηκαν στην
μάχη για την ανατροπή της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. 
Οκτώ χρόνια αργότερα, και ενώ ζήσαμε δύο αποτυχημένα μνημόνια, χιλιάδες αυτοκτονίες συμπολιτών μας, τέσσερις αποτυχημένες κυβερνήσεις, ανεργία, φτωχοποίηση, άγρια και άδικη υπερφορολόφηση, είμαστε πάλι στο ίδιο έργο θεατές. 
"ΑΝΑΤΡΈΨΑΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ" είναι η εντολή και όλες οι «χρυσές εφεδρείες» των (και πάλι) μελλοντικών δανειστών μας συνεπικουρούμενες από την γνωστή πλέον τρόϊκα του εσωτερικού, ανεκλήθησαν στην ενεργό υπηρεσία. 
Μόλις προχθές. η αστυνομία συνέλαβε μερικούς γνωστούς-άγνωστους μπαχαλάκηδες που προσπαθούσαν να κάψουν την Αθήνα και Ω! ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ τέσσερις εξ αυτών ήταν γερμανοί και δύο Πολωνοί. 
Παράλληλα, ξεσπάνε πυρκαγιές σε διάφορα μέρη της χώρας, στην Λακωνία στις 3,45 χθες τα ξημερώματα, στην Αττική, στον πολύκαυστο Καρέα, με τέσσερις διαφορετικές εστίες ταυτόχρονα, στην Εύβοια, στον Ωρωπό, στο Κωρωπί, στην Μαλακάσα και ποιός ξέρει ποιό άλλο μέρος έχει σειρά στην λίστα προγραφών των "εταίρων και συμμάχων μας".
Στις 27 Φεβρουαρίου 2015, γράφαμε : Πρωθυπουργέ Αλέξη, το καλοκαίρι κοντοζυγώνει... επειδή είναι πλέον γνωστές οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την αποσταθεροποίηση μιας χώρας και είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση τις γνωρίζει. Ας εφαρμόσει λοιπόν ο Πάνος Καμμένος την υπόσχεσή του που έδωσε προ ολίγων ημερών λέγοντας ότι : «στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας» με την οποία οι πρώϊμες, οι όψιμες αλλά και οι σεσηπυίες «δημοκρατικές δυνάμεις» του τόπου, αφηνίασαν.
Ας μεριμνήσει λοιπόν ο Καμμένος για την φύλαξη των βεβαίων αλλά και πιθανών στόχων ανά την επικράτεια με περιπολίες στρατιωτικών τμημάτων. 
Όσο για τον πρωθυπουργό, ας επιτραπεί στην ταπεινότητά μου να εκφράσει μια σκέψη. Πρωθυπουργέ Αλέξη, ο Andreas Lubitz, ο Γερμανός πιλότος που εσκεμμένα συνέτριψε το Airbus A320 της Germanwings στις Άλπεις, δεν ήταν ο μοναδικός «ψυχοπαθής» πιλότος. Υπάρχουν και άλλοι, πολλοί, υπάρχουν «χρυσές εφεδρείες». 
Έλληνες, κουράγιο. 
Παύλος Καμ.

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"...άγρια και άδικη υπερφορολόφηση..."

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΒΡΕ ΠΑΥΛΟ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΦΟΥΣ; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ;!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις