ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

Οι κόκκινες γραμμές της Νέας Δημοκρατίας

Σημερινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία (υποτίθεται) ότι ετοιμάζεται στις επόμενες εκλογές να διεκδικήσει την διακυβέρνηση της χώρας. Είπαν λοιπόν ότι η μοναδική κόκκινη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας είναι το ευρώ.
Ντρέπομαι και ταυτόχρονα λυπάμαι που υπάρχουν ακόμη στην Ελλάδα πολιτικοί σχηματισμοί που το μόνο που τους ενδιαφέρει και ως μοναδικό στόχο έχουν ένα συγκεκριμένο νόμισμα και όχι την τύχη των ελλήνων, την ζωή μας, την αξιοπρέπειά μας.
Με αυτά τα μυαλά στον πολιτικό σχεδιασμό
και με τον Άδωνι Γερμανιάδη να βγάζει άναρθρες κραυγές στα τηλεπαράθυρα δεν βλέπω προκοπή για ένα κόμμα που κάποτε πρόσφερε υπηρεσίες στον τόπο μας.
Ηλίας Κα.

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι ο στόχος τους δεν είναι η παραμονή της χώρας στο Ευρωπαϊκό νόμισμα. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που δεν το αποφασίζουμε εμείς, ούτε και τους πολυενδιαφέρει.

Εκείνο που “λιγουρεύονται” είναι το 39% που επέλεξε το ΝΑΙ στο πρόσφατο δημοψήφισμα. Πιστεύουν ότι τους ανήκει. Θυμήσου πως διαστρέβλωσαν το ερώτημα του δημοψηφίσματος. Έχει για κάποιους μέλι η καρέκλα της εξουσίας!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις