ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

Οι κόκκινες γραμμές της Νέας Δημοκρατίας

Σημερινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία (υποτίθεται) ότι ετοιμάζεται στις επόμενες εκλογές να διεκδικήσει την διακυβέρνηση της χώρας. Είπαν λοιπόν ότι η μοναδική κόκκινη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας είναι το ευρώ.
Ντρέπομαι και ταυτόχρονα λυπάμαι που υπάρχουν ακόμη στην Ελλάδα πολιτικοί σχηματισμοί που το μόνο που τους ενδιαφέρει και ως μοναδικό στόχο έχουν ένα συγκεκριμένο νόμισμα και όχι την τύχη των ελλήνων, την ζωή μας, την αξιοπρέπειά μας.
Με αυτά τα μυαλά στον πολιτικό σχεδιασμό
και με τον Άδωνι Γερμανιάδη να βγάζει άναρθρες κραυγές στα τηλεπαράθυρα δεν βλέπω προκοπή για ένα κόμμα που κάποτε πρόσφερε υπηρεσίες στον τόπο μας.
Ηλίας Κα.

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι ο στόχος τους δεν είναι η παραμονή της χώρας στο Ευρωπαϊκό νόμισμα. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που δεν το αποφασίζουμε εμείς, ούτε και τους πολυενδιαφέρει.

Εκείνο που “λιγουρεύονται” είναι το 39% που επέλεξε το ΝΑΙ στο πρόσφατο δημοψήφισμα. Πιστεύουν ότι τους ανήκει. Θυμήσου πως διαστρέβλωσαν το ερώτημα του δημοψηφίσματος. Έχει για κάποιους μέλι η καρέκλα της εξουσίας!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις