ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Το'βαλε αμέτι μουχαμέτι να πέρδεται στης Βουλής τα έδρανα...

Ονομάζεται Ψαριανός Γρηγόρης, και είναι βουλευτής, που αλλού: στο Ποτάμι των εκλεκτών…
Στην χθεσινή εκπομπή, που αλλού; στο MEGA, με συντονίστρια ποιάν άλλη; την Όλγα Τρέμη, καθύβρισε την υπουργό  Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου, λέγοντάς της ότι είναι "νεομνημονιακό σούργελο". Και μιας περί σούργελων ο λόγος, αξίζει τον κόπο να φρεσκάρουμε την μνήμη όλων εκείνων που ψήφισαν τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον έστειλαν
να μας εκπροσωπεί στην Βουλή.
Ο πολύς Ψαριανός λοιπόν, παλαιότερα,  έγραψε τους ακόλουθους στίχους σε μουσική Τζίμη Πανούση:
Εκλογές, κόμματα
με φρου φρου κι αρώματα.
Διαδηλώσεις, κόμματα
μ' ανοιγμένα στόματα.

Ψηφοδέλτια σταύρωνα
κι ολη νύχτα καύλωνα.
Στης βουλής τα έδρανα
αχ κι εγώ να έκλανα.
Το'βαλε λοιπόν αμέτι μουχαμέτι ο Ψαριανός να πέρδεται στης Βουλής τα έδρανα και το πέτυχε:
Το 2007, εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Αθήνας και επανεξελέγη στις εκλογές του Οκτωβρίου 2009.
Τον Μάϊο του 2010, ανεξαρτητοποιήθηκε και, μαζί με άλλους βουλευτές και στελέχη υπήρξε συνιδρυτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, με το ψηφοδέλτιο της οποίας εξελέγη βουλευτής Β΄ Αθήνας στις εκλογές Μαΐου-Ιουνίου 2012.
Από τον Ιούλιο 2014, ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Δημοκρατική Αριστερά και εξελέγη βουλευτής με το Ποτάμι.
Μέσα σε τέσσερα χρόνια εξελέγη βουλευτής με τρία διαφορετικά κόμματα και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, η «αγάπη» του για την Βουλή ή αν προτιμάτε το βίτσιο του με της Βουλής τα έδρανα τον οδήγησαν σε έναν προσωπικό Γολγοθά κομματικής γυρολογίας και σε ένα ποτάμι πολιτικής αναξιοπιστίας, για να μπορεί σήμερα να πέρδεται στα έδρανα της Βουλής αλλά και να θυμώνει όταν τον αποκαλούν «γερμανοτσολιά». 
Να τον χαίρεστε όσοι τον ψηφίσατε.
Υστερόγραφο: και για να μην ξεχνιόμαστε, οι θέσεις του περδομένου βουλευτού και στα εθνικά θέματα, ευρίσκονται σε πλήρη αντιστοιχία με το ποιητικό-στιχογραφικό έργο του. Ενδεικτικώς και μόνον, μεταφέρω δηλώσεις του  στον ραδιοφωνικό σταθμό Best FM: «Χτες προχτές, ήμουν στην Τσύπρον, άκουσα Πλατανιά FM. Έχει ένα χωριό που είναι δίπλα στον Άγιο Σωζόμενο, ένα εγκαταλειμμένο χωριό φάντασμα, στα ελεύθερα, στην ελεύθερη Κύπρο… Αυτό ήταν Τουρκοχώρι και το 63’ μπούκαραν οι δικοί μας και τους ξέσκισαν τους φουκαράδες….   εν τω μεταξύ το θέμα έχει φύγει απ’ την «Τουρκική κατοχή» και έχει πάει στους καημένους τους Τουρκοκύπριους που είναι αποκλεισμένοι… ο μέσος Ευρωπαίος αυτό ξέρει, πάει… «Τουρκική κατοχή» και «κατεχόμενα» είναι πια ξεπερασμένα…». 
Εσείς πιστεύετε ότι ο Ψαριανός μπορεί να είναι έλληνας τσολιάς;;;
Δ.Μ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις