ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

Καρτέρι στο κυνικό «ποτάμι» του Σταύρακα

του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου
Να είσαι έτοιμος να τους βαρέσουμε στο δόξα πατρί!
Θα τους βαράμε μέχρι τις 14 Ιουνίου!
Γιατί μέχρι τις 14 Ιουνίου;
Μα, γιατί τότε Γλάρε, θα κλείσει η Γερμανική βουλή!
Έπρεπε να έβλεπες προχθές τον Σταύρακα στο βήμα της βουλής! Εμετός μου ήρθε! Σπάραζε και ωρυόταν σαν ξενερωμένη ποταμίσια σκατοπέστροφα:
«Φέρτε μας μια συμφωνία να την
ψηφίσουμε!! Μια οποιαδήποτε συμφωνία! Είμαστε οι πέστροφες σας! Δημιουργηθήκαμε για αυτόν τον σκοπό. Να ψηφίσουμε τη συμφωνία και ας ψοφήσουμε στο βούρκο του ποταμιού!» και συμπλήρωνε με νόημα: «Εδώ είμαστε εμείς! Αρπάξτε μας τώρα, που έχετε την ευκαιρία, γιατί μετά θα είναι αργά!»
Μα πιάνονται Γλάρε τούτες οι γλιτσερές ποταμίσιες κουράδες; Και πρόσθεσε εν κατακλείδι όλο παράπονο, σαν παρατημένη γκόμενα, για τους κυβερνητικούς εταίρους: «Αφήστε πια αυτούς τους «ακροδεξιούς» και προτιμήστε εμάς, τους πιστούς ακρογερμανούς της μέσης αριστεροδεξιάς, τους συνταγματικούς ποταμοναζί και γερμανοτσολιάδες!»
 Και να από κάτω χειροκροτήματα  τα Ψαριανάκια, στου μπόμπολα τα βοτσαλάκια!
Επισήμανε δε, όλο καμάρι, και τη συνάντηση του με τον αντικαγκελάριο του Ράϊχ και μούπες-σούπες και γελάκια με τον Σούλτς, που όπως δήλωσε πρόσφατα, οι Έλληνες έχουν αρχίσει να του σπάνε τα νεύρα!
 Τον νου σου Γλάρε! Όπου να΄ναι φτάνουν!
Άκουσα στο Βερολίνο πως τράβηξαν το καζανάκι!!
 Σχέδιο: Μελάνι-χαρτί
Γ.Γ.Γ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις