ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

Ο Βενιζέλος ξύνεται στην γκλίτσα του Τσίπρα

Γράφει η cassandra
Η φωτογραφία είναι για να μην ξεχνιόμαστε!
Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν καταθέτει πρόταση νόμου για την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα, για την εφαρμογή δηλαδή του συστήματος της πραγματικής απλής αναλογικής
όπως τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, συμπληρώνοντας «για να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο».
Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή βρίσκεται σε εξέλιξη με θέμα τις εξελίξεις στη χώρα και τη διαπραγμάτευση. Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι «έχουμε μπει στον πέμπτο μήνα σε μία διελκυστίνδα, η οποία δεν έχει τέλος γιατί η κυβέρνηση δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τη σημασία που έχει ο χρόνος, ο χρόνος περνάει, η οικονομία πλήττεται και η χώρα κάνει πολλά βήματα προς τα πίσω και κάθε μήνας που περνάει προσθέτει ουσιαστικά έναν χρόνο ολόκληρο παραμονής της χώρας στο νέο Μνημόνιο».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι «η χώρα έχει ήδη μπει σε μία κρίση νομιμοποίησης και πρόσθεσε να μην γίνει παρεξήγηση ότι το μικρό κοινοβουλευτικό ΠΑΣΟΚ θέτει ζήτημα αμφισβήτησης της Βουλής και της κυβέρνησης ή ζήτημα εκλογών, αλλά η χώρα είναι σε φάση κρίσης αντιπροσώπευσης και κρίσης νομιμοποιήσης, γιατί είτε θα υπάρχει μία συμφωνία ομολογία παραδοχής ότι η κυβέρνηση είπε ωμά ψέμματα προεκλογικά και παραπλάνησε τους πολίτες και θα έχει ομολογήσει την αποδοχή της δικής μας στρατηγικής, είτε η κυβέρνηση θα αφήσει να οδηγηθεί η χώρα σε ένα οδυνηρό αδιέξοδο, σε μία ρήξη, σε μία ταπείνωση».
«Και με τη μία και την άλλη εκδοχή έχουμε κρίση νομιμοποίησης», πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος και ανακοίνωσε ότι η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ παίρνει σήμερα μία σημαντική θεσμικά πρωτοβουλία και καταθέτει πρόταση νόμου για την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα, για την εφαρμογή δηλαδή του συστήματος της πραγματικής απλής αναλογικής.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις