ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Ίνα μη τι χοίρον είπω...

Δήλωσε ότι επιθυμεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας με πρωθυπουργό τον Τσίπρα, έφυγε στο μέσο της εκπομπής «επί του πιεστηρίου» στο ΚΟΝΤΡΑ, επειδή τον απεκάλεσαν γελοίο, και έχοντας ήσυχη την συνείδησή του πήγε στην Μύκονο για να μάθει να παίζει σκουός.
Ναι, ναι, καλά μαντέψατε, πρόκειται για τον τηλεοπτικό
θορυβοποιό Γεωργιάδη. 
--Ονειρεύεται κυβέρνηση εθνικής ενότητας ακόμη και με πρωθυπουργό τον Τσίπρα, ελπίζοντας σε κάποια μικρή καρέκλα, ένα σκαμνάκι έστω, σε κάποιο υπουργείο.  
--Τι κι’ αν τον χλευάζουν στα κανάλια, τον αποκαλούν γελοίο, εκείνος, ατάραχος, πηγαίνει βγάζει το λογύδριό του και όπως συνήθως συμβαίνει, δίνει την θλιβερή παράστασή του αποχωρώντας στα μισά της εκπομπής.
--Μετά από το «βαρύ» αυτό πρόγραμμα, πετάγεται μέχρι την Μύκονο (που αλλού θα πήγαινε ένας Γεωργιάδης και οι όμοιοί του;;) για να μάθει να παίζει σκουός. 
Δοξάστε τον...ίνα μη τι χοίρον είπω...
ΥΓ. Και μετά, εκεί στην Νέα Δημοκρατία, συσκέπτονται επί ώρες προσπαθώντας να εξηγήσουν την διαρκή πτώση των ποσοστών του κόμματος. Δοξάστε τους ...ίνα μη τι χοίρον είπω...
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις