ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

Ίνα μη τι χοίρον είπω...

Δήλωσε ότι επιθυμεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας με πρωθυπουργό τον Τσίπρα, έφυγε στο μέσο της εκπομπής «επί του πιεστηρίου» στο ΚΟΝΤΡΑ, επειδή τον απεκάλεσαν γελοίο, και έχοντας ήσυχη την συνείδησή του πήγε στην Μύκονο για να μάθει να παίζει σκουός.
Ναι, ναι, καλά μαντέψατε, πρόκειται για τον τηλεοπτικό
θορυβοποιό Γεωργιάδη. 
--Ονειρεύεται κυβέρνηση εθνικής ενότητας ακόμη και με πρωθυπουργό τον Τσίπρα, ελπίζοντας σε κάποια μικρή καρέκλα, ένα σκαμνάκι έστω, σε κάποιο υπουργείο.  
--Τι κι’ αν τον χλευάζουν στα κανάλια, τον αποκαλούν γελοίο, εκείνος, ατάραχος, πηγαίνει βγάζει το λογύδριό του και όπως συνήθως συμβαίνει, δίνει την θλιβερή παράστασή του αποχωρώντας στα μισά της εκπομπής.
--Μετά από το «βαρύ» αυτό πρόγραμμα, πετάγεται μέχρι την Μύκονο (που αλλού θα πήγαινε ένας Γεωργιάδης και οι όμοιοί του;;) για να μάθει να παίζει σκουός. 
Δοξάστε τον...ίνα μη τι χοίρον είπω...
ΥΓ. Και μετά, εκεί στην Νέα Δημοκρατία, συσκέπτονται επί ώρες προσπαθώντας να εξηγήσουν την διαρκή πτώση των ποσοστών του κόμματος. Δοξάστε τους ...ίνα μη τι χοίρον είπω...
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις