ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται >>> ότι και στο Συμβούλιο της Επικρατείας >>> υπάρχουν πολλοί "παναθηναϊκάκηδες"....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Ο Τσίπρας με C-130 πηγαίνει στον πόλεμο!

Δεν έχασε στιγμή το χαμόγελό του ο πρωθυπουργός παρότι αναγκάστηκε να ταξιδέψει ως τη Ρίγα Λετονίας με αεροπλάνο της πολεμικής αεροπορίας, σε απίστευτες συνθήκες.
Σε σύνοδο κορυφής ο πρωθυπουργός με πολεμικό αεροσκάφος. Θυμηθείτε τον ΕΓΩ, ο Βενιζέλος, που πήγαινε διακοπές με το
κυβερνητικό αεροσκάφος.... Για το ταξίδι του πρωθυπουργού και της ελληνικής αποστολής επιστρατεύτηκε το στρατιωτικό C-130, το οποίο όπως βλέπετε, δεν διαθέτει κανέναν εξοπλισμό και κομφόρ για κανονικά ταξίδια.

Η δραματική λεπτομέρεια είναι ότι ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να ταξιδέψει με το στρατιωτικό αεροσκάφος, επειδή δεν υπάρχουν χρήματα για ανταλλακτικά για τα πρωθυπουργικά αεροσκάφη!

Δείτε παρακάτω τις εικόνες σαν να πρόκειται για σκηνικό σε συνθήκες πολέμου:Ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει στις εργασίες της 4ης Συνόδου Κορυφής της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης.
Η Σύνοδος ξεκινάει στις 8 και σύμφωνα με πληροφορίες οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τη Γερμανίδα Καγκελάριο 'Αγγελα Μέρκελ και τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά.
Στην ελληνική αποστολή στη Σύνοδο Κορυφής, πέραν του πρωθυπουργού, συμμετέχουν ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χουντής, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Βαγγέλης Καλπαδάκης, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θοδωρής Μιχόπουλος.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις