ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

Διαπραγματεύσεις-συμφωνία-εξωγήινοι...

Τι μπορεί να συμβεί και να μην επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους εταίρους της; Η αδιαλλαξία μιας εκ των δύο πλευρών; Ένα συστημικό ατύχημα; Σύμφωνα με στέλεχος της Barclays, μπορεί να συμβεί κάτι άλλο.
Αυτό το κάτι... άλλο είναι να «δεχθεί ο πλανήτης Γη επίθεση από τους εξωγήινους ή να συμβεί ένα παγκόσμιο σοκαριστικό γεγονός. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι 100% βέβαιο ότι θα υπογράψει συμφωνία», αναφέρει το εν λόγω στέλεχος της Τράπεζας στο Λονδίνο στο bankingnews.gr.
Επιπλέον, αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ που
αποτελεί  τον βασικό κορμό της ελληνικής κυβέρνησης είναι αριστερό ευρωπαϊκό κόμμα, έχει το πρόγραμμα του αλλά αντιλαμβάνεται ότι ο ρους της ελληνικής ιστορίας δεν μπορεί να αλλάξει. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποδειχθεί ένα συνεπές αριστερό ευρωπαϊκό κόμμα.
Θέλει να αλλάξει κακώς κείμενα αλλά δεν θέλει την ρήξη. Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει το μνημόνιο αλλά δεν θέλει να αλλάξει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδος. Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει ένα καλύτερο πλαίσιο αναπτυξιακών και όχι υφεσιακών μεταρρυθμίσεων αλλά όχι να έρθει σε σύγκρουση με τις χώρες που δανείζουν την Ελλάδα».

Ο ρόλος του κακού παιδιού
Και συνεχίζει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει καλά το παιχνίδι του απείθαρχου παιδιού. Γνωρίζει όμως το απείθαρχο παιδί ότι η στοργική οικογένεια θα τον αγκαλιάσει πάλι όπως στην επιστροφή του άσωτου υιού. Η Ευρώπη επίσης θέλει την Ελλάδα στο ευρώ. Η Ευρώπη δεν θέλει πειράματα, διάσπαση ή συνθήκες αποσταθεροποίησης. Η ευρωπαϊκή οικονομία ετοιμάζεται για μια περίοδο οικονομικής ανάκαμψης, οι κυβερνήσεις ποντάρουν στην περίοδο οικονομικής ευημερίας που ξεκινάει και δεν θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να χαλάσει το πάρτι».
Για τον λόγο αυτό θα υπάρξει συμφωνία αναφέρει το στέλεχος της Barclays και καταλήγει.  «Τώρα που το ξανασκέφτομαι ακόμη και αν ο πλανήτης Γη δεχθεί επίθεση από εξωγήινους πάλι η Ελλάδα θα συμφωνήσει με την ΕΕ, ο φυσικός χώρος της Ελλάδος είναι η Ευρώπη.
Η Ευρώπη δεν είναι ελληνικό όνομα ή κάνω λάθος;»

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις