ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Δημοσιο-γραφικά ανθρωπάκια

KYSEA_P3AΤελικά η πολιτική υποκρισία πρέπει να έχει και όρια και αυτό φάνηκε τουλάχιστον εχθές …Στο τάκο είχε τον ΥΕΘΑ κ. Πάνο Καμμένο, ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου και τον περίμεναν τα ΜΜΕ πως και πως …
Μόνο που ο Παναής τους περίμενε
στην στροφή και τους έτριψε στην κυριολεξία την απόφαση του ΚΥΣΕΑ στην μούρηπροσκομίζοντας τα έγγραφα που οι ίδιοι είχαν υπογράψει ! (δείτε τα)
 KYSEA_PEB
Μόνο που η απόφαση αναβάθμισης των παλαιών αεροσκαφών και την αναβάθμισή τους την είχαν υπογράψει οι κύριοι της Συγκυβέρνησης που τώρα ωρύονται !
Ο Καμμένος έριξε στο τραπέζι τα έγγραφα με την απόφαση του ΚΥΣΕΑ και την υπογραφή φαρδιά -πλατιά των τότε κυρίων της Συγκυβέρνησης και που τώρα ο Βενιζέλος που ωρύεται να μην ξεχνάμε ποιόν είχε τοποθετήσει στην Γραμματεία εξοπλισμών και τον κρατούσε μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, άσχετα αν ο ίδιος δεν είχε καμιά σχέση με το Άμυνας ! (εδώ και η υπογραφή του !)
 P3C
Τελικά καλή πολιτική για τα εξοπλιστικά ..αλλά θέλει προσοχή όταν ο άλλος είναι και γνώστης και διαβασμένος!
Σχόλιο: Λέτε να μην τα γνώριζαν την απόφαση του ΚΥΣΕΑ οι συντάκτες της εφημερίδας για την αναβάθμιση; Όχι βέβαια αλλά φαίνεται δεν περίμεναν την διακρατική συμφωνία αλλά την «κανονική διαδικασία που χρόνια τώρα ακολουθείται» !!!
Αυτή η διαδικασία μας έφτασε εδώ που μας έφτασε με τις Μίζες και τα λοιπά και τα λοιπά
http://veteranos.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις