ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

Και διηγώντας τα να κλαίς...

Μία επέτειος που μας δίνει την αφορμή να ταξιδέψουμε λίγα χρόνια πίσω και να θυμηθούμε τι έγραφαν οι ίδιοι άνθρωποι και τα ίδια έντυπα τον Απρίλιο του 1967, του 2010 και φέτος.
Από τον Απρίλιο του 2010, όταν κάποιοι αποφάσισαν να μας "σώσουν" από την χρεωκοπία και μέχρι σήμερα, τίποτε δεν άλλαξε, ίδιες αγωνίες, ίδιες απειλές, ίδιοι εκβιασμοί.
Και που θα πάει, θα φθάσουμε σε σύνταξη 320 ευρώ, αλλά θα είμαστε καταευχαριστημένοι επειδή έχουμε Δημοκρατία, είμαστε Ευρωπαίοι και πάση θυσία θα παραμείνουμε στο ευρώ.
Απρίλιος 1967-Απρίλιος 2015 : "και διηγώντας τα να κλαίς"...
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις