ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Ο Σκάϊ σε ρόλο MEGA

«Εθίγησαν» εκεί στον Σκάϊ, με τα όσα είπε ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Πανούσης, σχετικά με την εγκύκλιο διαταγή ταξιάρχου της ΕΛ.ΑΣ. που διέτασσε την άμεση απελευθέρωση όλων των κρατουμένων λαθρομεταναστών,  επειδή αυτοί «έβγαλαν» πρώτοι την είδηση-λαυράκι.
Κάτι δεν πάει καλά στην υπόθεση αυτή και λογικό είναι να έχει εξαγριωθεί ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, με τα καμώματα του «ρέκτη»
ταξιάρχου της Αστυνομίας. Διερωτώμαι μάλιστα αν είναι φυσιολογικό ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. να αποφασίζει μόνος του, ερήμην της ιεραρχίας και της πολιτικής ηγεσίας για την απελευθέρωση των λαθρομεταναστών καθ’ άπασαν την Επικράτεια.
Σαν να λέμε δηλαδή ότι ο τμηματάρχης του υπουργείου Οικονομικών κ. Τρεχαγυρευόπουλος, στέλνει σε όλες τις εφορίες του κράτους εγκύκλιο με την οποία τους γνωστοποιεί ότι επιβάλλεται φόρος 100 ευρώ σε όλους τους Έλληνες που έχουν δύο πόδια και διατάσσει την είσπραξή του ακόμα και με αναγκαστικά μέτρα.
Κύριε Ελέησον.
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις