ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Έλενα Κουντουρά : από την Μόσχα με αγάπη..

 19-3-2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 
ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΔΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ALLA MANILOVA  ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ .

Την  περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδος - Ρωσίας συζήτησε  η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κυρία  Έλενα Κουντουρά με την Ρωσίδα ομόλογο της κατά την παραμονή της στη Μόσχα όπου εκπροσωπεί τη χώρας μας στη διεθνή τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ 2015.    
Κατά την επίσκεψή της στο Υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσίας , η κυρία Κουντουρά είχε συνάντηση με την
Υφυπουργό Πολιτισμού , αρμόδια για θέματα Τουρισμού, κα Alla Manilova, η οποία  υποδέχθηκε εγκάρδια την ελληνική αντιπροσωπεία.  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάσθηκαν θέματα που απασχολούν τις δύο χώρες.  Παράλληλα η κα  Manilova αναφέρθηκε εκτενώς στο 2016, έτος Ελλάδας σε Ρωσία και Ρωσίας στην Ελλάδα.  
Ενόψει των εορτασμών του 2016 οι δύο υπουργοί συμφώνησαν στη σύγκληση διμερούς forum για τον τουρισμό, με διευρυμένη εκατέρωθεν   συμμετοχή φορέων από τις δύο κυβερνήσεις, τις Περιφέρειες και τους επιχειρηματίες του Τουρισμού προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η διμερής συνεργασία.
Η κυρία Έλενα Κουντουρά τόνισε ότι το 2016 συμπίπτει με τη επέτειο 1000 ετών Ορθοδοξίας και ρωσικού μοναχισμού στο Άγιο Όρος και εξέφρασε την εκτίμηση ότι  το γεγονός αυτό θα συμβάλει ακόμη περισσότερο στην περαιτέρω ενίσχυση του προσκυνηματικού και θρησκευτικού τουρισμού, που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τους Ρώσους επισκέπτες μας.
Νωρίτερα ,η αναπληρώτρια  Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, εγκαινίασε το ελληνικό περίπτερο,  παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας κ. Κώστα Ήσυχου, της Πρέσβειρας της Ελλάδας στη Μόσχα κας Δανάης–Μαγδαληνής Κουμανάκου και της Γενικής Προξένου κας Ελένης Μιχαλοπούλου.
Εν συνεχεία  η κα Κουντουρά  έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό Russia 24 όπου είχε την ευκαιρία να καλέσει τους ρώσους επισκέπτες να επιλέξουν την Ελλάδα ως τόπο διακοπών, να  παρουσιάσει τις προτεραιότητες του ελληνικού τουρισμού και να αναφερθεί στις ελληνικές πρωτοβουλίες για το αφιερωματικό έτος 2016.
Τέλος η κυρία Έλενα Κουντουρά παρέστη σε βραδιά ελληνικών προϊόντων και γευσιγνωσίας, με προσκεκλημένους παράγοντες  της ρωσικής τουριστικής αγοράς.    

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις