ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

Ο Κωνσταντίνος στην παρέλαση

Είναι η πρώτη φορά που ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος παρακολουθεί την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, έστω και από το μπαλκόνι της σουίτας του στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».
Ο Κωνσταντίνος, ο οποίος έχει σχεδόν εγκατασταθεί στην Ελλάδα, μπόρεσε να θαυμάσει, παρά τη βροχή, από τη σουίτα του στο πολυτελές ξενοδοχείο στο
Σύνταγμα τους άψογους σχηματισμούς και το πλήθος κόσμου στη σημερινή παρέλαση της εθνικής επετείου.

Πιθανόν ο τέως να αναπολεί τις στιγμές που ο ίδιος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο των παρελάσεων στην Αθήνα, πριν αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη χώρα με το δημοψήφισμα του 1974, το οποίο έγινε μετά από αίτημα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο τέως στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ
Ισως λόγω του παρελθόντος και λόγω του γεγονότος ότι η Δεξιά τον ανάγκασε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και τον θρόνο, ο τέως δεν δίστασε να δηλώσει στήριξη στον Αλέξη Τσίπρα.
«Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος επέστρεψε από την εξορία και βλέπει ελπίδα στις πολιτικές κατά της λιτότητας», ανέφερε πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας The Times, που φιλοξενεί δηλώσεις στήριξης του τέως στη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.   
«Η Ελλάδα έχει υποφέρει πολύ. Πρέπει να δώσουμε στον νέο ηγέτη μια ευκαιρία», λέει και σημειώνει πως ο ίδιος βλέπει ελπίδα στις πολιτικές εναντίον της λιτότητας που έχει εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, μετά από 47 χρόνια «εξορίας», και τώρα ζει σε μια παραθαλάσσια κατοικία που ο ίδιος νοικιάζει.
«Πλημμυρίζει συνέχεια, έχουμε λάσπη σε όλο το υπόγειο», εξομολογήθηκε στη βρετανική εφημερίδα.
Ακόμα όμως κι αν δεν μπορεί να βρει υδραυλικό, σημειώνει το δημοσίευμα, ο πρώην βασιλιάς των Ελλήνων είναι ένας από τους πιο καλά δικτυωμένους ανθρώπους στην Ευρώπη.
iefimerida.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις