ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Ο Κωνσταντίνος στηρίζει τον Τσίπρα

Την στήριξή του στη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, σε συνέντευξή του, αλλά είχε και ένα μήνυμα για την Ανγκελα Μέρκελ.
«Η Ελλάδα έχει υποφέρει πολύ. Πρέπει να δώσουμε στο νέο ηγέτη μία ευκαιρία», δήλωσε σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «The Times», ενώ πρόσθεσε ότι βλέπει ελπίδα στις πολιτικές εναντίον της λιτότητας, τις οποίες έχει εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ακόμη, ο τέως βασιλιάς χαρακτήρισε υπερβολικά σκληρά τα μέτρα που έχουν επιβάλει οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα, ενώ αναφερόμενος στην Ανγκελα Μέρκελ είπε «Είναι σκληρή, αλλά πρέπει να μας
αντιμετωπίζουν σαν ίσους». 
Ο 74χρονος, που έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα μετά από 47 χρόνια «εξορίας», όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τώρα ζει σε μια παραθαλάσσια κατοικία που νοικιάζει.

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκφράστηκε σαν ένας απλός μέσος Έλληνας πολίτης. Μπράβο του!

Όχι σαν κάτι άλλους που θέλουν να αποτύχει η σημερινή κυβέρνηση, επειδή νομίζουν ότι όσα έπραξαν καλώς τα έπραξαν, και προσβλέπουν στην επάνοδό τους στην εξουσία. Αχ, καημένη Ελλάδα…..



Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις