ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

Γιούνκερ: «Φρικτός ο Βαρουφάκης αλλά θα σας κρατήσω στο ευρώ» (να’σαι καλά βρε)

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ!
Τόσα χρόνια είχαν μάθει να «διαπραγματεύονται» με πολιτικούς της λίστας Λανγκαρτ και της ατζέντας Χριστοφοράκου. Τώρα πήραν απόφαση ότι θα πρέπει να διαπραγματευτούν.
Σε άρθρο της Frankfurter Allgemeine Zeitung αναφέρεται ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλόντ Γιούνκερ είναι “αποφασισμένος” να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη.
Σύμφωνα με κύκλους του κ. Γιούνκερ, η «φρικτή ρητορική των Αθηνών» δεν σημαίνει ότι ο νέος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν είναι πρόθυμος να διεξάγει εποικοδομητικές διαπραγματεύσεις για ένα νέο πακέτο βοήθειας το οποίο θα συνοδεύεται από διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
Όλοι βέβαια καταλαβαίνουν πως οι δύο λέξεις φρικτή ρητορική σημαδεύουν τον Γ. Βαρουφάκη και
αφορούν στο διάλογο του με τον Γ. Ντάισελμπλουμ.
Ένα πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση θα γίνει την επόμενη Τέταρτη όταν ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στις Βρυξέλλες. Πάντως, η Κομισιόν έχει προετοιμάσει ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τις χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας ως το καλοκαίρι.
Deutsche Welle
hellasforce.com

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις