ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

Να γιατί ο Ολλάντ, στηρίζει την Ελλάδα

Σε σημερινή δημοσκόπηση της LE FIGARO, για τις τοπικές εκλογές στην Γαλλία, πρώτο κόμμα είναι το "Εθνικό Μέτωπο" της Μαρίν Λεπέν.
Πεδίο δόξης λαμπρό λοιπόν και για τον Έλληνα πρωθυπουργό ο οποίος έχει και ένα δεύτερο επιχείρημα στην φαρέτρα των διαπραγματεύσεων με την Γερμανώπη.
Πέραν της εξόδου από το ευρώ, μπορεί να εξηγήσει στον τροχήλατο γκαουλάϊτερ Σόϊμπλε, ότι υπάρχει το ενδεχόμενο σε κάποιο από τα προσεχή eurogroup ή συνόδους κορυφής να
κάθεται στο ίδιο ταπέζι με την κ. Λεπέν, και τον Ηλία, τον δικό μας και πιθανόν κάποιους άλλους ομοϊδεάτες τους από την Αυστρία κλπ, κλπ.
Θα μου πείτε ότι μπορεί η κρυφή επιθυμία του Σόϊμπλε και της Μέρκελ, να είναι αυτή οπότε τα πράγματα θα πάρουν άκρως επικίνδυνη τροπή.
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις