ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Το τέμενος του τρόμου

Η συγκυβέρνηση και οι πολιτικές δυνάμεις της Αριστεράς που στήριξαν την υπόθεση της ανέγερσης τζαμιού στην Αθήνα οφείλουν μια μεγάλη συγγνώμη στους Ελληνες. Οφείλουν να απολογηθούν στους πολίτες που αντέδρασαν στην ισλαμοποίηση της πρωτεύουσας της χώρας και προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη. Οφείλουν να ομολογήσουν το σφάλμα τους στους πατριώτες βουλευτές που διαφώνησαν από την πρώτη στιγμή με το ενδεχόμενο της μετατροπής της ιερής πόλης
των Αθηνών σε Ισλαμαμπάντ και τους οποίους δαχτυλόδειχναν τα εξωνημένα ΜΜΕ και η σάπια διανόηση ως «φασίστες», «ακροδεξιούς» και «ισλαμοφοβικούς».
Ανθρωποι όπως εκείνοι που τίθενται υπέρ της ανέγερσης τζαμιών και του χαρίσματος των κλειδιών του κράτους στους μανιακούς
εξτρεμιστές αποτελούν εξίσου μεγάλο κίνδυνο για τον θεσμό της δημοκρατίας με τους τρομοκράτες που υποθάλπουν.
Στη Γαλλία, η ένοπλη εμπροσθοφυλακή του Ισλάμ δολοφόνησε 12 λειτουργούς του Τύπου επειδή σκίτσαραν ή επέτρεπαν τη δημοσιοποίηση σκίτσων που δεν τους... άρεσαν. Στο Ιράκ και στη Συρία οι στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους κόβουν χιλιάδες κεφάλια αμάχων, αιχμαλώτων, αρρώστων, μικρών παιδιών για... θρησκευτικούς λόγους.
Σε ολόκληρη την Ευρώπη έχουν ξαμοληθεί πολιτοφυλακές μουσουλμάνων που προσπαθούν να επιβάλουν τη σαρία, τον θρησκευτικό νόμο του Ισλάμ! Λειτουργούν ως κράτος εν κράτει. Ξυλοφορτώνουν γυναίκες με «ελαφρά» (για τα γούστα τους) ενδυμασία, επιτίθενται σε ζευγάρια, σε ανθρώπους που πίνουν αλκοόλ, μαχαιρώνουν περαστικούς, ασχημονούν διαρκώς ατιμώρητοι και ακαταδίωκτοι.
Οι ΗΠΑ ήδη έχουν δοκιμάσει μεγάλη δόση από το δηλητήριο του Ισλάμ με το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους και στο Πεντάγωνο.
Είναι προφανές ότι ο κόσμος μας δέχεται επίθεση και αν θέλουμε να επιβιώσουμε, πρέπει να αμυνθούμε. Η αντίπερα όχθη δεν έχει ούτε τις αρχές ούτε τις αξίες ούτε τις ευαισθησίες μας. Το μόνο που έχει είναι ισχύς και ένα κοφτερό ξίφος που στρέφεται εναντίον μας.
Κι ενώ το Ισλάμ έχει βγάλει τα καλάσνικοφ και τα χρησιμοποιεί, η Δύση εκδίδει δελτία Τύπου και κάνει επιτροπές για την... ισλαμοφοβία.
http://adiavroxoi.blogspot.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις