ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Η αλήθεια πονάει, πονάει πολύ...

Η παλικαρίσια δήλωση της Μαρίν Λεπέν που γκρέμισε τον νεοναζισμό και αντισημιτισμό στην Γαλλία, υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, έτσουξε πολλούς, αυτούς που καμαρώνουν ότι έχουν την στήριξη της νεοναζί Μέρκελ.  
ΕΚΛΟΓΕΣ 2015… Σε «νίκη του ΣΥΡΙΖΑ» στις ελληνικές εκλογές δήλωσε ότι ελπίζει η πρόεδρος του γαλλικού, Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν, μιλώντας στην εφημερίδα
Le Monde.
Η ηγέτις της γαλλικής λαϊκής Δεξιάς και υποψήφια πρόεδρος της Γαλλίας το 2017, δεν θεωρεί ότι υπάρχει κάποια αντίφαση στην υποστήριξη ενός κόμματος το οποίο κινείται «μεταξύ Αριστεράς και Άκρας Αριστεράς», όπως σημειώνει η εφημερίδα.
«Στην Ευρώπη υπάρχει ένα χάσμα που πρέπει να γεφυρωθεί, με τους λαούς να παίρνουν στα χέρια τους τις τύχες τους ενάντια στον ολοκληρωτισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των συνεργών της, των διεθνών χρηματαγορών», αναφέρει η Μ. Λεπέν.
«Η θέση μας είναι απόλυτα συνεκτική. Αυτό δεν με κάνει μαχήτρια της Άκρας Αριστεράς. Δεν συμφωνούνε σε όλο το πρόγραμμα μαζί τους, κυρίως σε ό,τι αφορά τη μετανάστευση. Θα χαρούμε ωστόσο με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ», συμπληρώνει.
Προσθέτει δε ότι η νίκη του κόμματος της ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ενισχύσει το στρατόπεδο των ευρωσκεπτικιστών, μολονότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί την παραμονή της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ.
Η Μ. Λεπέν τονίζει, πάντως, ότι η υποστήριξή της σε μια «αντίπαλη» πολιτική οικογένεια είναι τακτική και ειδικού χαρακτήρα, ενώ εκφράζει την ελπίδα μέρος του κεντροδεξιού Λαϊκού Κόμματος στην Ισπανία, το πλέον συντηρητικό, να αλλάξει στάση σε σχέση με την «απόλυτη υποστήριξη από μέρους του» της Ε.Ε..
Η Le Monde εκτιμά ότι η υποστήριξη της Μ. Λεπέν στον ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταξύ άλλων και τον χαρακτήρα της αποστασιοποίησης από την Χρυσή Αυγή.
https://olympiada.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις