ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Ο Καμμένος νίκησε κατά κράτος Σαμαρά και καθεστώς

Η πτώση του κ. Σαμαρά και η διευκόλυνση για τη γρήγορη άνοδο στην εξουσία της αριστερής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, μπορούμε να πούμε ότι ήταν αποκλειστικά έργο του Πάνου Καμμένου.
Ο Πάνος Καμμένος κατάφερε να αντέξει στη σφοδρή πίεση που υπέστη ο ίδιος και το κόμμα του, προκειμένου να διαλυθούν οι ΑΝΕΛ ή να εξαναγκαστούν να ψηφίσουν την εκλογή του ΠτΔ τον Δεκέμβριο. Κάτι που θα παρέτεινε την
παραμονή του κ. Σαμαρά στην εξουσία μέχρι τον Ιούνιο του 2016. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι η εκλογή του κ. Δήμα συγκέντρωσε 168 βουλευτές και έλειπαν 12 βουλευτές για τους 180, όσοι δηλαδή ήταν και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ.
Στη συνέχεια, κατάφερε να εισέλθει πανηγυρικά στη Βουλή, παρά του ότι όλες οι δημοσκοπήσεις τον έδειχναν εκτός Βουλής και παρά του ότι τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν του έκαναν ιδιαίτερη προβολή.
Τελικά συμφώνησε σε χρόνο μηδέν με τον Αλέξη Τσίπρα τη συγκρότηση της συγκυβέρνησης, χωρίς να ακουστεί ούτε μια παραφωνία, αφήνοντας άφωνα όλα τα υπόλοιπα κόμματα και όλους μας.
Επομένως, η σημερινή κατάσταση στα πολιτικά πράγματα της χώρας, η απομάκρυνση από την εξουσία του μνημονιακού τόξου και η αποστρατεία του κ. Σαμαρά, είναι κυρίως, για να μην πούμε αποκλειστικά, έργο του Πάνου Καμμένου.
Πέτρος Χασάπης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις