ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς… Λακεδαιμονίους και όχι μόνο!

Φίλες και φίλοι,
Στις 25 Γενάρη  Η ΕΛΠΙΔΑ ανατέλλει και ο φόβος δύει.
Στις 25 Γενάρη βάζουμε «πάτο» στο βαρέλι της εξαθλίωσης που έφεραν σε  μεγάλο μέρος της κοινωνίας οι κυβερνήσεις τις τελευταίας δεκαετίας. Το δικαίωμα στη ΖΩΗ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ είναι αδιαπραγμάτευτο, είναι βασική αρχή και αξία.  Βάζουμε  τέλος στο φόβο και την ανασφάλεια.
Η άμεση αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, η Δημόσια και δωρεάν υγεία και
παιδεία, και το κοινωνικό κράτος  είναι βασικές μας προτεραιότητες.

Στις 25 Γενάρη ψηφίζουμε για να βάλουμε ΤΕΡΜΑ στο πλιάτσικο της δημόσιας περιουσίας μέσω των εκποιήσεων, και στη λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας μέσω της υπέρμετρης φορολογίας. Βάζουμε ΤΕΡΜΑ στις ορέξεις των τραπεζιτών για κατασχέσεις  της πρώτης  κατοικίας που άφησε απροστάτευτη η απερχόμενη κυβέρνηση.

Στις 25 Γενάρη συγκροτούμε μια κυβέρνηση Δημοκρατική, Προοδευτική, Πατριωτική. Μια κυβέρνηση Κοινωνικής Σωτηρίας που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να βάλει τέλος στον επεκτατισμό του Γερμανικού άξονα  και των δορυφόρων του.

Η Εθνική Ανεξαρτησία, τα κυριαρχικά Δικαιώματα και τα σύνορα της πατρίδας είναι αδιαπραγμάτευτα. Δεν έχουν αστερίσκους, υποσημειώσεις, και ψιλά γράμματα.

Στις 25 Γενάρη ξεκινά η μεγάλη μάχη για να σηκώσουν οι Έλληνες ψηλά το κεφάλι, ενάντια στα  ντόπια και ξένα συμφέροντα. Μια μάχη που θα τη δώσουμε με μπροστάρη το Λαό. Έναν Λαό ΕΝΩΜΕΝΟ, αποφασισμένο, κυρίαρχο και Εθνικά υπερήφανο.

Σε αυτή τη μάχη, σε αυτές τις εκλογές,  συστρατεύομαι με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, για να γίνει η ΕΛΠΙΔΑ, πράξη.

Στις 25 Γενάρη ψηφίζουμε για Αξιοπρέπεια, Αλληλεγγύη, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη.

Στις 25 Γενάρη ψηφίζουμε για την Ελλάδα, την κοινωνία, τη Λακωνία.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Πισκοπάνης Χαρίλαος
Υπ. Βουλευτής Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις