ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

Προεκλογική επικαιρότητα

>>> Ο ΑΝεξΕΛεγκτος Πρόεδρος Πάνος έδωσε εντολή όλοι οι υποψήφιοι τού Κόμματος να κυκλοφορούν με αντιασφυξιογόνες μάσκες διότι η χουντική συγκυβέρνηση θα τους ψεκάζει μυστικά ώστε να μην λένε την αλήθεια, αλλά να υποστηρίζουν τα μνημόνια.
>>> Ο σύντροφος Συμπρόεδρος Λαφαζάνης υποσχέθηκε στον σύντροφο Στρατούλη ότι, όταν
αναλάβει Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, θα τον χρήσει υπουργό για την ανάπτυξη και επανακρατικοποίηση όλων των ΔΕΚΟ, με πρώτο τον ΟΤΕ, για να μην είναι σε γερμανικά χέρια.
>>> Η συντρόφισσα Ζωή δεν θέλει να συντονίζει τις επτά ανακριτικές επιτροπές για το μνημόνιο, αλλά ζητά να είναι η καταγγέλλουσα εισηγήτρια καθώς έχει ήδη ετοιμάσει τις ομιλίες της που είναι περίπου χίλιες σελίδες.
>>> Ο υπερτραφής ΕΓΩ ο Μπένυ διέκοψε την εντατική δίαιτά του για να αντιμετωπίσει τις κακουχίες της προεκλογικής περιόδου.
>>> Ο παμμέγιστος ποδηλάτης θα χρησιμοποιεί τις επόμενες ημέρες snowmobile για να επισκέπτεται τις πόλεις όπου θα κάνει συγκεντρώσεις.
ΒΕ.ΒΕ. 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις