ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ψηφίστε τους για πολιτική σταθερότητα, συνέπεια και εντιμότητα

Καθημερινά μας βομβαρδίζουν, ντόπια και αλλοδαπά ενεργούμενα των γερμανοδανειστών ότι η Ελλάδα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, συνέπεια στις υποχρεώσεις της και εντιμότητα στην πολιτική της.
Ε, λοιπόν στις 25 Ιανουαρίου, στις εκλογές, είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε και τους τρείς στόχους μας.
Αναγκαία και ικανή συνθήκη είναι να προτιμήσουμε τα κόμματα και να επιλέξουμε εκείνους τους υποψηφίους βουλευτές που μας έδωσαν και εξακολουθούν προεκλογικά να μας δίνουν δείγματα γραφής πολιτικής σταθερότητας, συνέπειας και εντιμότητας.
Έτσι, πρόχειρα, μου έρχονται στο μυαλό και σας προτείνω δύο-τρία ονόματα.
Πρώτος και καλύτερος ο Βασίλης Οικονόμου, που ως αυθεντικός σουλατσαδόρος περιπλανάται από
κόμματος εις κόμμα, από το ΠΑΣΟΚ στην ΔΗΜΑΡ, από την ΔΗΜΑΡ στην ανέστια ανεξαρτησία και από την ανέστια ανεξαρτησία στην Νέα Δημοκρατία, όπου και η μπίλια του κάθισε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. Για την ιστορία και μόνον, υπενθυμίζω ότι στην εκλογή για πρόεδρο της Δημοκρατίας βροντοφώναξε Σταύρος Δήμας.
 Ένα άλλο λαμπρό δείγμα πολιτικής σταθερότητας, συνέπειας και εντιμότητας, είναι η Άντζελα Γκερέκου.  Μόλις πριν τέσσερις ημέρες είχε δηλώσει ότι : «Η διαδρομή μου στην πολιτική με δίδαξε ότι οι πολίτες αξιώνουν καθαρή θέση, συνεπή στάση, υπεύθυνη συμπεριφορά. Γι' αυτό και δε θα μπορούσα παρά να συνεχίσω όπως ακριβώς ξεκίνησα αυτή τη διαδρομή, ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα…». Όμως, πριν αλέκτωρ λαλήσαι, μόλις 48 ώρες αργότερα, ανακοίνωσε ότι : «Αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση σε έναν κοινό αγώνα, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα.»
Δεν έχει νόημα να αναφέρω περισσότερα ονόματα που κοσμούν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας χάρη στην πολιτική σταθερότητα, συνέπεια και εντιμότητά τους, αυτά νομίζω ότι αρκούν.
Αλλά και τα καινοφανή κόμματα, όπως το σιγανό Ποτάμι, που ευαγγελίζεται την κάθαρση και την αποκοπή από τον παλαιοκομματισμό, έχει πλέον στις τάξεις του ως υποψηφίους βουλευτές  λαμπρούς εκπροσώπους της πολιτικής σταθερότητας, συνέπειας και εντιμότητας, όπως ο Σπύρος Λυκούδης που ακούραστα δολιχοδρομούσε από τον Συνασπισμό στον ΣΥΡΙΖΑ, από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ΔΗΜΑΡ, από την ΔΗΜΑΡ στην ανέστια ανεξαρτησία και από την ανέστια ανεξαρτησία βρέθηκε υπό την σκέπη της ψήφου υπέρ του Σταύρου Δήμα και του εστιατορίου του Σταύρου Θεοδωράκη..
Όσο για το ΠΑΣΟΚ και το έτερον καινοφανές (γιατί όχι και κενοφανές) κόμμα-κίνημα, το ΚΙΔΗΣΟ, επιτρέψτε μου να παραφράσω τον Γεώργιο Παπανδρέου πάππον του ιού της Μαργαρίτας : ό λαός δεν κάνει επιλογή βλακών, αρνείται την βλακεία…
Και μην ξεχνάτε, στις 25 Ιανουαρίου ψηφίζουμε για πολιτική σταθερότητα, συνέπεια και εντιμότητα.
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις