ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Δύο διαψεύσεις...

Διαψεύδεται μετ΄αγανακτήσεως από κύκλους που πρόσκεινται στον ανεξάρτητο βουλευτή κ. Μελά, ότι ο τελευταίος τηλεφώνησε στον κ. Παύλο Χαϊκάλη και με οργίλο ύφος τον κατηγόρησε ότι με τις 700.000 ευρώ που δέχθηκε να λάβει ως αντάλλαγμα για να ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα, "χαλάει την πιάτσα" μιας και η αγοραία τιμή μιας ψήφου κυμαίνεται από 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ.
Διαψεύδεται επίσης, από δικαστικούς κύκλους, ότι πρόκειται να απαγγελθούν στον κ. Παύλο Χαϊκάλη,  οι κατηγορίες για απόπειρα παθητικής δωροδωκίας και συμμετοχή σε παράνομη βιντεοταινία.
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις