ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Από «Ανεξάρτητος Έλληνας» έγινε απλώς «ανεξάρτητος»

Έχω την αίσθηση ότι αυτός ο Μελάς, ο πρώην Ανεξάρτητος Έλληνας βουλευτής, που διέγραψε το «Έλληνας» και τώρα είναι  σκέτα ανεξάρτητος βουλευτής,  βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και αποδιοργάνωση. Προσπαθεί ματαίως να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα. Από την μια αγωνίζεται για το συμφέρον του λαού, όπως ο ίδιος τουλάχιστον ισχυρίζεται και από την άλλη προσπαθεί να ικανοποιήσει τα συμφέροντα εκείνων οι οποίοι έχουν αποδυθεί σε μια ανομολόγητη κατ΄ ερανισμόν συγκέντρωση κοινοβουλευτικών  ψήφων για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, αφού για προφανείς λόγους δεν επιθυμούν εκλογές. Ο κ. Μελάς, λοιπόν, εδώ και σχεδόν ένα μήνα έχει καταντήσει  από εκπρόσωπος των πολιτών που τον τίμησαν με την ψήφο τους, σε γραφικό τηλεγιογιό. Πάνω κάτω, που τον χάνεις που τον βρίσκεις, σε κάποιο κανάλι
ή ραδιόφωνο να προσπαθεί να μας πείσει ότι θα ψηφίσει στην εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας με γνώμονα «το συμφέρον του λαού».
Βρε κύριε Μελά μας, είσαστε ένας από τους αρχαιότερους βουλευτές και παρακολουθείτε τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα επί δύο συναπτές δεκαετίες.  Μόλις πριν πενήντα ημέρες, κατά  την ομιλία σας στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την συγκυβέρνηση, είπατε επί λέξει : «Κλείνοντας, θέλω να τονίσω ότι, εάν στα 2 και πλέον χρόνια, που κυβερνάτε, τα δύο κόμματα, είχατε δώσει μια ουσιαστική ανάσα στον Ελληνικό λαό, μια ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας της ζωής του, μια ουσιαστική τόνωση της οικονομίας και η οικονομία έβαινε προς τα πάνω, αλλά στην πράξη και όχι στα λόγια, θα σας έδινα ακόμη και συγχαρητήρια. Όμως, δυστυχώς, τα χρόνια που κυβερνάτε, η οικονομία οδεύει συνεχώς από το κακό στο χειρότερο και αυτό αποβαίνει εις βάρος του Ελληνικού λαού. Γι’ αυτό και είμαι αντίθετος σε αυτή την οικονομική πολιτική, διότι πάνω από όλα βάζω τον Ελληνικό λαό.»
Όμως, παρά τις καθημερινές εμφανίσεις του κ. Μελά στα τηλεπαράθυρα  δεν βρέθηκε ένας, έστω ένας «δημοσιογράφος» να τον ρωτήσει τι έχει αλλάξει από την προ ολίγων εβδομάδων ομιλία του στην Βουλή όπου έλεγε ότι η οικονομία οδεύει συνεχώς από το κακό στο χειρότερο και αυτό αποβαίνει εις βάρος του Ελληνικού λαού, και τώρα σκέπτεται να στηρίξει την κυβέρνηση.
Κύριε Μελά μας, τελειώστε το έργο που σας έχει ανατεθεί. Ψηφίστε με γνώμονα το συμφέρον (εσείς θα αποφασίσετε ποιανού) και αφήστε κατά μέρος τους τηλεοπτικούς λεονταρισμούς. Ίσως με τον τρόπο αυτό θα αποφύγετε την χλεύη των πολιτών αλλά βεβαίως όχι  την μήνι τους.
Ένας άνεργος ψηφοφόρος με αξιοπρέπεια

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις